Elindult az X-Faktor 2017-es, hetedik évada, amelynek műsorvezetője Kiss Ramóna lett, a zsűritagok/mentorok pedig Radics Gigi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci.

Az első adás mindig nagyon fontos: megadja az irányt, ami ebben az esetben az lenne, hogy az elkövetkező sok szombat estén nagyjából milyen műsort nézhetünk majd X-Faktor címén. Lesz-e sok magából hülyét csináló, egészséges önértékeléssel nem rendelkező makimajom, hogy kacagjon az egyszerű örömökre szomjazó nép? Lesz-e sok tehetséges énekes? Lesz-e korrekt, de szigorú zsűri, akik komoly elvárásokat támasztanak? 

Csakhogy.

 

Csakhogy az X-Faktor pont egy olyan műsor, amelynek az első néhány adása mindig pont arról szól, hogy vannak emberek, akiket azért mutogatnak, hogy a nézők kinevessék őket, aztán, amikor már megcsillannak rajtuk az őrület kezdődő jelei, bevágnak valakit, akinek éneklésre való hangja van.  Ez utóbbira az idei első adásban háromnegyed órát kellett várni, míg az általában kötelező nehéz sorsú indulóra egyelőre nem került sor.

Szóval a hetedik magyar X-Faktor első adásából legfeljebb az derült ki, hogy Kiss Ramóna elég szórakoztatóan asszisztál az eseményekhez, laza és őszinte ember benyomását kelti - hogy az élő adásokban milyen lesz majd, az kiderül.

Rami egyik legnagyobb félelme az, hogy a "Nagy Úr" egyszercsak visszatér! 👻 #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés,

Hát a zsűri?

Valahol nagyon meta egy olyan tehetségkutatót nézni, ahol mindegyik zsűritag egy-egy tehetségkutató jellegű műsor miatt lett ismert, és a maga 38 évével Gáspár Laci a tapasztalt nagy öreg (Radics Gigi 21,  Puskás Peti 32, ByeAlex 33 éves). Mondjuk ő az egyetlen, aki szakmai jellegű észrevételekkel is ellátta a versenyzőket az adásban, így például egy önjelölt szubrettnek, aki nem akarta elfogadni a nemet, elkezdte részletezni, hogy nincs erő a hangodban, nem tudsz intonálni, nem jó a hangszíned, a többiek inkább vicces beszólásokkal dolgoztak. 

A női mentor helyét tehát Radics vette át Tóth Gabitól; egyelőre sem sírni, sem dekoltálni nem láttuk, szenvedélyesen gesztikulálni pláne nem, úgyhogy más irányokat keres. Puskás Peti olyan volt, mint bármikor, ByeAlex viszont az állítólagos hasonmásáról szóló viccelődések hatására annyira magába zuhant, hogy a műsor percekben mérhető részében a másik három zsűritagnak kellett nyalogatnia az egóját, ezt kellemetlen volt nézni.  

ByeAlex és ByeDénes énektudásban nem hasonlítanak. Te kinek a dalait hallgatnád szívesebben? #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés,

Ha nem látták: egy Dénes nevű fiú szuperszirupos dalt énekelt, a többi zsűritag pedig azt mondta ByeAlexnek, hogy még zeneileg és ugyanolyan volt a versenyző, mint ő. A zsűri ezt követő beszólásai is ebben a témában születtek, majd hosszasan kérték az elnézést, miközben ByeAlex egy belső monológban a saját pályafutását méltatta. Hogy ez mennyire volt műbahé, előbb-utóbb kiderül, de hogy volt-e értelme, az valószínűleg sohasem.

Fogják nézni a műsort?

 Kíváncsiak vagyunk az önök véleményére - mondják el a Facebookon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
X-Faktor: Kiss Ramóna kellemes, ByeAlex kellemetlen meglepetés volt az első adásban

Amilyen laza az új műsorvezető, annyira feszkós volt a zsűri.

63 · Sep 02, 2017 09:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments