Katalin hercegné és Vilmos herceg hétfőn jelentették be, hogy érkezik a harmadik gyermekük, a fogadóirodák pedig máris lecsaptak a hírre. Két nagy brit cég már azt is közzétette, melyek a legesélyesebb gyereknevek.

Ha fiú lesz:

  1. Arthur
  2. James
  3. Henry
  4. Philip
  5. Albert

Ha pedig lány születik:

  1. Alice
  2. Victoria
  3. Mary
  4. Grace
  5. Alexandra

A cégeket ezeket tartják a legvalószínűbbnek, de azért bedobtak pár valószerűtlenebb nevet is, mint például a Donald, Camilla, Boris és Anasztázia. Sőt, az egyik irodában a Wayne-re is lehet fogadni, bár ez áll az utolsó helyen, 1 az 500-hoz az esélye annak, hogy Katalin és Vilmos az angol focista, Wayne Rooney nevét adják a gyereküknek.

Mennyire lehet hinni a fogadóirodák előrejelzésének?

György és Sarolta esetében esetében elég jól bejött a jóslás. 2015-ben szintén sokáig az Alice volt a favorit, ám nem sokkal a kislány megszületése előtt a Sarolta átvette a vezetést. 2013-ben pedig, a herceg születése előtt, viszonylag sokáig a James állt az első helyen, ám az utolsó hetekben már a György került a dobogó első fokára.

Az egyik cég szóvivője pedig azt is elárulta a The Telegraphnak, hogy az első fogadások alapján az emberek annak örülnének a legjobban, ha hercegi párnak lánya születne, aki az Alice nevet kapja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A fogadóirodák már tudni vélik, mi lesz Katalin és Vilmos harmadik gyerekének a neve

Már elkezdhet nagyobb összegeket feltenni a cikbben közölt nevekre.

11 · Sep 05, 2017 11:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments