• Azt, hogy Fábry Sándornak a párjától van egy hatéves kislánya, szinte mindenki tudja, aki figyelemmel kíséri a humorista életét. Ám most kiderült, nem ő az egyetlen gyereke. A Story magazin híradása szerint Fábry rendszeresen látogat egy nyolcéves kisfiút egy Duna menti településen. A lap ezzel kapcsolatban fel is kereste tévést, aki így nyilatkozott: „Egy családom van, és egy kisfiam, akit az édesanyja nevel, és akit a feleségem tudtával és beleegyezésével látogatok.
  • Eközben az Irigy Hónaljmirigy énekesétől pedig elvették a jogosítványát és vádemelést javasoltak ellene. Kabai Lászlót augusztusban kapták el a rendőrök, mikor ittasan vezetett, ekkor vették el tőle a jogsit. A zenész egy koncert után tartott hazafelé, de az igazoltatást követően már csak gyalog mehetett tovább. „Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság - magyarázta a történteket Kabai a Blikknek.
  • Szintén Blikk információ, hogy Survivor Anita tényleg igazi túlélő. A jogásznő a lapnak elmondta, hogy gyerekkorában kutya harapta meg, majd egy nyíregyházi fegyveres bankrablást úszott meg, de menekülés közben olyan szerencsétlenül esett, hogy hetekig be volt kötve a keze és a lába, ha pedig ez nem lenne elég, ez után egy korcsolya baleset következtében mindkét lábát eltörte.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fábry Sándor 8 éve titkolja, hogy van egy fia - hírek hűvös reggel mellé

A tévés most először beszélt a gyerekről, akit a felesége tudtával rendszeresen látogat.

12 · Sep 07, 2017 07:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments