Azt gondoltam, gyönyörű, és azt gondoltam, vicces, és nyilvánvalóan okos

– ezt mondta George Clooney a Hollywood Reporternek arról, milyen benyomásai voltak feleségéről, amikor először találkoztak a Comói-tónál, 2013 júliusában. 

Aztán küldött néhány képet akkorról, amikor itt volt, és aztán írtunk egymásnak, emaileztünk, beszélgettünk, főleg arról, mi történik velünk éppen, és egy idő után egyértelmű volt, hogy több ez, mint barátság. 

Még abban az évben újra találkoztak, Londonban. Clooney erről azt mondta, jó randevú volt, amit egy vacsora követett. A jogász választotta a helyet, „ami akkoriban nagyon menőnek és sikkesnek számított. Amikor kijöttünk, vagy ötven paparazzó várt minket. De nagyon jól vette a dolgot. És aztán nagyon hamar felgyorsultak az események, ha már Londonban voltam”.

Ekkor kezdtek utazgatni, a közös utazásokon pedig Clooney sokat fotózott, például Kenyában is. „Volt róla egy képem, amin visszanéz, és rámosolyog ezekre a zsiráfokra. És azt gondoltam, meg fogom kérni, hogy jöjjön hozzám feleségül”.

De ne aggódjanak, nem csak romantikából, izgalomból is jutott elég. „Húsz percig voltam térden, az igenre várva, annyira megdöbbentette a dolog. Egyedül amiatt voltak kétségeim, hogy esetleg azt gondolhatja, túl korai még. De kétség nem fért ahhoz, hogy jó pár, és jó csapat voltunk. És már az elejétől fogva. Azonnal boldogok voltunk, és azóta is azok vagyunk.”

2014 szeptemberében, Velencében házasodtak össze, ami

ugyanúgy megváltoztat, mint bárki mást, aki megváltozik attól, hogy szerelmes lesz. Hirtelen a másik élete fontosabb lesz, mint a sajátod. Nem vagyunk különlegesebbek, mint bárki más, aki megtalálja a tökéletes partnert. Sajnálom, hogy már ötvenvalahány éves voltam, amikor megtörtént, de csak azért, mert több időt tölthettem volna vele.

És ezt bírja ki az ember elérzékenyülés nélkül.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
George Clooney szerelmi vallomásától még mi is elolvadtunk

Húsz percig térdelt felesége előtt, akiről egy zsiráfos fotó láttán lett egyértelmű: el akarja venni.

89 · Sep 08, 2017 10:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments