A Sztárban Sztár az a celebes éneks műsor, amit lehet szeretni, nem szeretni, de alapvetően nem kínszenvedés nézni, mert "Az Ország Házibulija" az, amire érdemes volt figyelni, például Gáspár Laci miatt. 

Az ötödik évad nagy kérdése, hogy Hajós András és Bereczki Zoltán helyére érkező Stoh András-Papp Szabi együttes mennyire illik majd a zsűribe. Az első adásból ez nem derült ki, hisz Stohl András színházi munkája miatt nem tudott elmenni. Papp Szabi, a Supernem zenekar frontembere korábban szerepelt már Majkával a Coolon, a Kontra című műsorban, aminek az volt a lényege, hogy válogatott hülye feladataokban versenyeztek, például abban, hogy egy nap alatt melyikük tud többet hízni. Volt tétje a dolognak, hisz a nyertes megszívathatta a másikat, ahogy akarta, és ahogy az még elfért a képernyőn. Amiért ez fontos, hogy valamilyen szinten összeszokott párost alkot(hat)nak ők ketten, ami átjött az első adást látva. Sőt! Kicsit sok is volt, hogy a három zsűri folyamatosan egymás szavába vágva, és ordítva túlröhögve a másikat véleményezték a versenyzőket. Ebből is vissza lehetett volna venni, mint az indokolatlanul hangos füstgépekből, amiktől a Kiss frontemberévé vált Détár Enikőt nem is lehetett hallani, maradt a pusztító mellszőrzetén, alias szerelempázsiton való nevetés.

Sajnos lehetett érezni, hogy Stohl nélkül ez még egy tesztüzem, amikor még nem esik ki senki. Így lehetett röhögni azon, hogy Berkes Olivér simán elmehetne egy Országos Gáspár Laci Hasonmásversenyre.

Berkes Olivér a sérülése ellenére is jól hozta Amy Winehouse karakterét. Titeket is lenyűgözött az átalakulása? #sztarbansztar

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés,

A dalok tök okék voltak az se volt épp tingli-tangli, hogy Kollányi Zsuzsi fejjel lefelé lógva Pinket énekelt. A kezdeti döcögés után aztán mindenki felvette a fordulatszámot, és a szórakoztató műsor elkezdett igazán szórakoztatni. Egyszer azon kaptam fel a fejem, hogy Majka egy picit bepromózott egy RTL-es műsort.

Értem én, hogy ez egy fricska, hogy megint visszahozzátok Gáspár Lacit, csak mintha a Survivor utolsó napján lenne

- hangzott el Horváth Tamás produkciójának értékelésekor.

Király Viktor produkciója volt az, amin lehetett padlón fetrengve, szégyentelenül röfögve röhögni. Király Viktor úgy hozta A Csárdáskirálynő betétdalát, ahogy Rátonyi Róbert se, hisz ez beteg mód vicces volt. Ahogy Simándy Józsefre maszkírozott Ekanem Bálint Emota Bánk áriája is odavert  a rekeszizmoknak. Pápa Joci Zalatnai Cinije is megért egy misét, pláne a produkció után következett kegyetlenül humoros savazás miatt, amikor Majka inkább a pult alól könyörgött zenész kollégájának, hogy hagyja már el a színpadot, mert nem akarja a fénysre borotvált lábát nézni.

Szumma szummárum: egy a zsűrizést elméletileg halálosan komolyan vevő, így a Majka-Papp Szabi párost kompenzáló Stohl nélkül, valamint a pontozás és kiesés hiányában, kicsit öntömjénező szaga volt az egésznek, de így is lekötötte az embert erre a bruttó három órára.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sztárban Sztár: Király Viktortól besírtunk a röhögéstől

Elindult Az Ország Házibulijának 5. évada. Egyelőre Stohl és kiesés nélkül, de így is hozta a már megszokott szintet.

66 · Sep 10, 2017 09:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments