Gyorsan elevenítsük fel az előző részek tartalmát:

  • Sharon Osbourne adott egy interjút, amelyben Kim Kardashian ruházkodási-és magamutogatási szokásait kurválkodásnak nevezte, és kijelentette, hogy bár a realityceleb állítása szerint mindent a feminizmus jegyében tesz, ennek a meztelenkedési hajlamnak szerinte semmi köze a feminizmushoz.
  • Erre Kim Kardashian azt mondta, hogy ő sosem mondott olyat, hogy a feminizmus kedvéért mutatná meg a testét; Osbourne pontatlanul idézte őt, és ez szerinte elég gáz. Amúgy meg ő nem aggat magára címkéket, és és nem érdekli a mellbimbók felszabadítása.

Az izgalmasan induló macskaharc most lehangoló véget ért, amely szerint

mindenkit félreértettek, félretájékoztattak, és pontatlanul idéztek.

A menedzser-médiaszemélyiség a The Talk című tévéműsorban fejtette ki, miért alakult ki ez a kellemetlen félreértés.

Annyira nevetséges az ilyesmi. Adtam ezt az interjút, és a végén, amikor a hölgy már távozóban volt, megkérdezte, hogy »hallotta, hogy Kim Kardashian feministaként comingoutolt?«, mire én, »nem«. [Amit mondtam] nem volt udvariatlan. Meztelenül áll modellt, nagyon szexuális ruhákat visel, a mindennapi életben is. Bármit csinál, megmutatja a testét, ami azt mutatja, hogy egy erős és határozott nő, aki nem szégyelli a testét.

Szóval Osbourne állítja, hogy nem megfelelő módon idézték, de emellett azt is fenntartja, hogy a vetkőzés nem egyenlő a női erővel. 

Meg akarja mutatni [a testét], ami az ő dolga, senki másnak nincs köze hozzá, csak neki, ami remek, de az emberek mindig is csináltak ilyet, és mindig is vetkőztek. Ettől nem leszel feminista, ettől egy erős személy leszel, aki magabiztos a testével kapcsolatban, és meg akarja mutatni. De ez nem egyenlő a feminista-léttel.

Minderről itt videó is megtekinthető.

Hát most így állunk.

via Page Six

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lehangoló menettel ért véget a Kim Kardashian-Sharon Osbourne meccs

Szörnyű ez a világ, amelyben mindig mindenkit félreértenek!

21 · Sep 13, 2017 02:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments