A sors fintora, hogy az előző hír pont egy terhesség bejelentéséről szólt, Pataki Zita azonban a tegnapi Fókuszban arról beszélt, hogy neki és férjének nem sikerült a gyerekvállalás, és most már fel is adták a küzdelmet. Az RTL meteorológusa a múlt héten már érintette a témát a rádióban, most azonban kamerák előtt nyilatkozott erről a borzasztóan nehéz kérdésről. Nem könnyű végignézni az alábbi interjút.

Pataki Zita azt mondja, tudta, hogy nem huszonéves már és rosszabbak az esélyei, ezért házasodtak össze olyan gyorsan a férjével és kezdtek el próbálkozni a lombikbébi-programmal. Sikerült teherbe esnie, ami hatalmas öröm volt számukra. Ekkor természetesen nem szabadott, hogy ebből a televízióban bármi is látszódjon, mint ahogy azt is titkolnia kellett később, micsoda fájdalmat okozott, amikor kiderült, hogy a baba mégsem maradt meg.

Mindenféle realitykben is szokás az érzelmi hullámvasút kifejezéssel dobálózni, de ha egyszer az életben jogos valamire ezt mondani, akkor az valószínűleg ez az eset. És persze mindezt úgy kellett Pataki Zitának végigcsinálnia, hogy a nyilvánosságnak lehetőleg ne tűnjön fel. 8 eljárás után az orvosok tanácsolták nekik, hogy ne küzdjenek tovább, így a pár feladta a próbálkozást. Pataki Zita azt mondja, ezzel a fájdalommal kell tovább élniük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pataki Zita a vetéléseiről vallott

A Fókusz videóján a meteorológus-műsorvezető traumatizáló élményeiről is beszámol. 8 sikertelen eljárás után kénytelenek voltak feladni a küzdelmet.

44 · Sep 14, 2017 08:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments