X-Faktor: erre a hétre három csúcspont jutott

2017.09.16. 22:22

Az X-Faktor adása ezen a héten is nagyjából úgy zajlott, mint az első és a második héten, de a sok köszönjük a részvételt-esemény között akadt egy-két csúcspont.

1. Kiss Ramóna Postássy Julit énekelT

Ezen a héten Gáspár Lacira került a sor, hogy felhúzza az orrát valamin - a többi mentor azzal viccelődött, hogy milyen izzadós -, Kiss Ramóna pedig, a helyzetet mentendő, felment a színpadra, hogy előadjon egy részletet Postássy Juli Puszinyuszi című dalából. Nem fogadnánk nagyobb összegben arra, mennyire volt spontán maga a jelenet, viszont tényleg elég bájosra sikerült, még a fél perccel azelőtt idegbetti Gáspár Laci is vigyorgott rajta.

2. Radio Mobster

Hála a Jóistennek már nemcsak Beyoncék, meg fátyolos hangú tinik jutnak a műsorba, hanem például a Radio Mobster is. Akik valószínűleg nem az új Nirvana, ugyanakkor az idei évad első versenyzői, akiket szívesen hallgattam volna még, és valószínűleg fogok is, ha valami csoda folytán bekerülnek az élő adásokba. Saját dallal indultak, erről még később.

3. Nagy Krisztián vihorászása, majd éneklése

Az ilyen műsorokban rendszeresen előfordul, hogy jön valaki, aki nagyon valamilyen, aztán a színpadon egészen másmilyen lesz, biztosan önök is láttak már sok hasonlót. Na, most egy Nagy Krisztián nevű versenyző személyében találkozhattunk a jelenséggel, aki aranyosan vihorászott, majd akkorát énekelt, hogy majd' leszakadt a plafon.

Önöknek melyik volt a kedvenc pillanata ezek közül? Vagy pont egy egészen másik? Osszák meg velünk!

Mi volt a legjobb?

 • 1046
  Kiss Ramóna éneklése!
 • 969
  Nagy Krisztián minden pillanata!
 • 297
  A Radio Mobster!
 • 139
  Egészen más, megírom Facebookon!

Egyébként meg

erre az adásra jutottak a zenekarok, illetve azok a versenyzők úgy általában, akik saját dallal, vagy legalább saját feldolgozásban előadott dallal akartak bekerülni a műsorba. Amit helyenként a zsűri is szóvá tett, de ha ők nem, egyébként is megkérdeztem volna önöket: elvárják egy versenyzőtől, illetve előadótól, hogy maga (is) írjon dalokat, játsszon hangszeren? Vagy pont elég, ha szépen énekel?

Szerintem

 • 325
  egy igazi zenész főleg maga írta dalokat ad elő, én kötelezővé tenném a versenyben
 • 252
  elég, ha valaki szépen énekel, máshoz nem kell érteni.
 • 206
  ha valaki azt akarja, hogy komolyan vegyék, minimum játsszon egy hangszeren is.

A véleményükre ennél bővebben is, most is kíváncsiak vagyunk, köszönjük, ha elmondják nekünk a Facebookon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
X-Faktor: erre a hétre három csúcspont jutott

Minimum. Önöknek melyik volt a kedvence? Kiss Ramóna performansza, a dühös zenekarok, vagy a vihorászó Nagy Krisztián?

116 · Sep 16, 2017 10:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments