Augusztus közepén a színész a Mission: Impossible 6. részét forgatta Londonban. Pont egy kaszakdőrmutatványt vettek fel, Cruise egyik ház tetejéről ugrott egy másikra, de nem tudta megcsinálni. Másodszorra se. Annyira nem, hogy meg is sérült. 

Két bokacsontja is eltört, ami az akkor hírek szerint tobb hónapos csúszást is okozhatott volna film elkészülésében és premierjében egyaránt. Sőt, a soron következőkében is. Egy friss interjúból kiderült, nincs ok a pánikra, Cruise lába jobban van, pár hét és újra munkába áll.

Itt a videó, amiben még vicceskedik is a történtekről.

 Annyira azért nem akar róla beszélni - aminek egyszerűen az lehet az oka, hogy nem a Mission: Impossible 6. részével kapcsolatban szervezték az interjút, hanem egy másik filmjének promózása érdekében, illetve még nem kezdődött el az M:I 6 hivatalos PR-időszaka, amit elég komolyan szoktak venni, hogy megnyomják a premiert. A lényeg, hogy viccesen elterelte a szót a sérülésről.

Legközelebb hozok röntgen felvételeket, lassított felvételeket arról, ahogy eltöröm a bokám, de most még korai erről beszélni.

De vajon sikerült felvenni a jelenetet? Cruise erre csak annyit mondott, hogy a stábnak kábé annyit szólt, hogy jobb, ha ezzen a jeleneten túllendülnek.

(Daily Mail)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tom Cruise már viccelődik a múltkori bokatörésén

Ennyire jól van. Sőt! Pár hét múlva már újra forgat.

1 · Sep 19, 2017 01:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments