Instahíradónk mai kiadásában olyan magyar nőket mutatunk, akik esetenként határozottan szexis képet posztoltak magukról.

Kezdjük mindjárt Ördög Nórával, aki egy sötétvörös csipkemelltartóban örült annak, hogy vége a napnak. Eljárását csak helyeselni lehet, és jól becsüljék meg, mert a Triumph-reklámon kívül általában ennél sokkal öltözöttebb kiadásban láthatjuk. Persze az Instagramján ettől függetlenül is vannak érdekességek, itt például pont úgy néz ki, mint ahogy Katie Holmes szeretne.

És úgy látszik, mostanában dívnak a fehérneműreklámos képek, mert Iszak Eszter is egy hasonlóval jelentkezett. Ő most a Sloggi arca lett, a kép mellé írt szövegen pedig azért nevetünk egy kicsit, mert ez a testtartás nem annyira a fiatalos energikusságot sugallja nekünk, hanem inkább azt, hogy affene, olyan álmos vagyok, hogy a ruhámat elfelejtettem felvenni. A kép azért jó.

A Kevés Ruhában Látható Emberek felsorolásából nyilván nem hagyhatjuk ki Vajna Tímeát sem, aki a fánkozója kedvéért vett fel egy izét. De mégis úgy döntöttünk, nem azt a fotót tesszük ide, hanem az aktuális Maldív-szigeteken forgatott imázsfilm-darabkáját, amelyben a nap hátralevő részére összemellbimbózza mindannyiunk szemét.

Ha elfogyott az adatkapcsolata, vagy csak nem szereti a liftzenét, akkor tessék, itt van három jellemző pillanat:

NA de menjünk tovább a kicsit öltözöttebb, de még mindig dögös emberek felé! Liptai Claudia itt éppen egy saját bevallása szerint sem teljesen spontán pózt vett fel, de jól áll neki, úgyhogy ezt a továbbiakban nem firtatjuk.

Egy teljesen természetes póz kora reggel #aziskolaiszekkicsitzavar #ezolyaninstas #everydayanewphoto #mychallenge

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Sáfrány Aleska Emese pedig légtornászás közben mutatta meg formásra izmolt alakját - ebben a ruhában nem látszik belőle valami sok, de nem baj.

#another #splits

Sáfrány Emese aka Aleska💎 (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Hát, mára ennyi, köszönjük!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: eljött a nap, hogy Ördög Nórát melltartóban láthatjuk

Vajna Tímea pedig összemellbimbózza a szemünket. Mai instahíradónk témája: szép magyar nők, csábos öltözetekben.

28 · Sep 21, 2017 03:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments