Azt írja a Page Six, hogy Leonardo DiCaprio az elmúlt héten újra kavargatott egy kicsit úgynevezett exeivel, Toni Garrnnal és Lorena Rae-vel. Azzal szóviccelnek azonban, hogy a régi modelleken kívül a színész egy újat is kipróbált, bizonyos Ania Cywinskát, akivel a Spotted Pig nevű klubban ejtőztek egyet kettesben.

A hír(esztelés)sel kapcsolatban rögtön jött is a cáfolat DiCaprio egy állítólagos barátjától, hogy  nem, az Oscar-díjas színész nem jár senkivel, hanem továbbra is agglegény, valamint a megerősítés Cywinskától, hogy igen, továbbra is megvan az igazi barátja, akivel jól elvan, tényleg nincs semmi közte és DiCaprio között.

Arra viszont használjuk már ki ezt az alkalmat, hogy belepillantsunk Ania Cywinska képeibe, ha már egyszer szóba került a hölgy. Az alábbi képen X-szel jelöltük meg őt.

Illetve nem mi jelöltük meg, ő jelölte meg saját magát ezzel a fekete-átlátszó ruhával. Alább meg úgy láthatjuk, ahogy az utcán szokott közlekedni.

És a sajtófotókon kívül érdemes még belenézni a modell Instagramjába is, aminek a bemutatkozójából kiderül, hogy ha ön a vezetéknév alapján arra tippelt, hogy Ania Cywinska lengyel származású, akkor jól tippelt, mert tényleg az. Dehát már az USA-ban él, mert ott könnyebb olyan fotókat készíteni, mint az alábbi. És Leonardo DiCaprióval is könnyebb összefutni természetesen.

A post shared by Ania C. (@ania000) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Most ezzel a lánnyal hozták hírbe DiCapriót

Eléggé úgy tűnik, hogy kacsa az egész, de ha már így összejöttünk, azért érdemes megnézni ennek a szőke lengyel modellnek a képeit.

2 · Sep 25, 2017 02:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments