Volt ugye ez a One Direction nevű, brit fiúegyüttes, amely hatalmas sikereket aratott az egész világon, de aztán abbahagyták. Most éppen abban a fázisban vannak, hogy a tagok egymás után adják ki szólóalbumaikat, A Nagy Újraegyesülés bizonyos számítások szerint 2023 előtt nem valószínű.

Október 20-án jelenik majd meg az egyik kevésbé könnyen megjegyezhető személyiségű One Direction-tag, Niall Horan szólóalbuma. A címe az lesz, hogy Flicker, ami igeként kb. azt jelenti magyarul, hogy pislákol, főnévként meg hogy pislákolás. Alább látható az albumhoz tervezett borító, amire becsúszott egy olyan baki, hogy azóta is azt találgatja az internet, hogy ez tényleg baki-e. Merthogy annyira szembeötlő, hogy valószínűbb, hogy direkt volt.

Szóval azt kell itt nézni, hogy olyan betűtípust választottak a címhez, aminél az L és az I betű ha egymás után áll, összeolvadnak egy U-vá. Így lesz abból, hogy FLICKER, elég könnyen

FUCKER.

Ami pedig az egyik legtrágárabb angol szónak egy verziója. Ön szerint lehet, hogy ez senkinek nem tűnt fel, aki a zenekiadónál lecsekkolta az albumborítót? Lehetséges, hogy tényleg becsúszik egy ilyen baki véletlenül? Vagy ön szerint ez direkt egy poén ettől az egyébként elég szende és kissé uncsi, általában nem túl poénkodós énekestől?

Ön szerint direkt kétértelműen van írva a cím?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Trágárság csúszott be a One Direction-tag albumborítójára

A rajongók röhögnek-találgatnak. Tényleg senkinek nem tűnt fel a lemezcégnél, miért nem kéne a FLICKER szót csak nyomtatottal írni?

103 · Sep 25, 2017 03:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments