BBF 4736

Gáspár Győző hálás azoknak, akik dagadt disznónak nevezték a lányát

2017.09.27. 08:13

Jó reggelt, ezt írták ma a bulvár napilapok.

Berki Krisztián és Hódi Pamela szakításának egyenes következményeképpen a pár szétköltözik. És bár korábban arról beszélt, nem szeretne, Hódi kénytelen volt a szüleihez visszamenni a celebritással közös lányával, Natasával. (Blikk)

Nagy Alekosz valószínűleg még nagyon sokáig nem jut pénzéhez, pedig kellene neki. Most azért vannak problémái, mert miután megnyerte az RTL Klubon futó Való Világot, leszerződött a konkurens TV2-vel, így pedig az első csatorna elvette tőle a nyereménylakást - a második meg azóta sem kártalanította.

Pedig Alekosz úgy hitte, jól jár: furfangos szerződést kötött, amelyben leírták, ha az RTL ráhúzza a vizes lepedőt, a TV2 kártalanítja. Alek Hajdú Péter akkori cégével, a Frizbi Entertainmenttel szerződött, de a szerződésben az anyagi felelősséget a TV2 akkori tulajdonosa, az MTM-SBS Televízió Zrt. vállalta. Azóta Hajdú eladta a cégét, a TV2 pedig már Andy Vajnáé.

Hajdú cége Magyarországon meg is szűnt, egy ukrán tulajdonú cégbe olvadt be. (Bors)

Gáspár Győző arról beszélt a Borsnak, hogy nagyon örül, amiért a kommentelők csúnyákat mondtak kisebbik gyerekére, Virágra mert ennek hatására fogyott le. 

Kislányként még vékony volt, az iskolában hízott meg nagyon, és ezért rengeteget bántották. Ahogy minket is Beával, hogy mindez a mi hibánk. [...] Köszönöm azoknak a rosszindulatú embereknek, internetes kommentelőknek, akik dagadt disznónak nevezték a lányomat. Ez adott neki motivációt ahhoz, hogy lefogyjon, és csodálatosan nézzen ki!

A lány most apja állítása szerint olyan a ballagási képén, mint egy playmate. A családról amúgy itt láthat egy képet a nagyobbik lány, Gáspár Evelin Instagramján. Borítóképünkön még a családi reality időszakából láthat képet a hír szereplőiről. (Blikk)

Facebook Post Comment Embed placeholder.