Khloé Kardashian első gyerekét várja - írja a US Weekly. A családi realityvel ismert lett celebnő (aki azóta más tévéműsorokban, illetve a családi ruha-és kozmetikumbizniszben is érdekelt) gyerekének apja Tristan Thompson kosaras, a Cleveland Cavaliers játékosa. Nem sokkal azután derült ez ki, hogy Kardashian húga, Kylie Jenner terhességének ténye is a lapokba került.

Kardashian és Thompson tavaly szeptember óta vannak együtt; a celebnő egy barátja hozta össze őket egy vakrandin. Eddig nem lehetett tudni arról, hogy eljegyezték volna egymást, sőt, a nő nemrég még ezt mondta a témáról:

életem eddigi legjobb párkapcsolatában vagyok, és nincs szükségem gyűrűre ahhoz, hogy így érezzek. A barátom nagyon vigyáz rám. Óriási érezni, hogy szeretnek, értékelnek és biztonságban vagyok. Tristan óvja az egész családomat, ami nagyon szép tőle. És szeretem, hogy mindent együtt, egységként csinálunk. Amikor megszólal, azt mondja, "nekünk" és "mi", és ez fontos, mert jelzi, hogy megosztjuk az életünket.

Nyáron a tévéműsorában arról beszélt, hogy Thompsonnal vagy öt-hat gyereket szeretnének, és már nem szed fogamzágsátlót.

Minket csak azért lepett meg a dolog, mert a celebnő húga is terhes, márpedig a Kardashian-Jennerek általában nem szokták elterelni egymásról a figyelmet, ha ilyen fontos bejelentenivalójuk van.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments