Annyi minden történt most, hogy felesleges bevezetővel húzni az időt: híreket mondunk!

Friderikusz Sándor eltüntette az internetről azokat a videókat, amelyeken a kilencvenes években adásba került tévéműsoraiban előadott, zenés-táncos produkciói voltak láthatók. A dalok és felvételek jogai a szerződések szerint nála maradtak, úgyhogy tulajdonképpen nincsen ebben semmi meglepő – az pedig most azonnal jelentkezzen, aki azt gondolja magáról, semmi (mára már) cikiset sem csinált 1991 és 1999 között.  Sőt, az alábbi felvétel például 2010-ben készült, a Frizbiben. (Bors)

  • Az RTL Klub szerette volna, ha Majka visszamegy hozzájuk dolgozni, de Majka nem akart. A dolgot annyival kommentálta, hogy nem a sajtó dolga ezzel foglalkozni, és élő szerződése van a TV2-vel. (Bors)
  • Demcsák Zsuzsa futni jár. (Blikk)
  • Abaházi Nagy Lívia X-Faktor-versenyzőről a lelkész férje aktképeket festett, amire mindketten büszkék. A festményeket már többfelé kiállították. (Blikk)
  • Fábián Franciska, egy másik X-Faktor-versenyző pedig azt mondja, egy castingon bedrogozták, és ezért szerepel pornófilmben. (Bors)

És mi történt külföldön?

  • Kiderült, hogy néhány héttel a szakításuk előtt, szeptember 3-án Heidi Klum expasiját, Vito Schnabel műkereskedőt letartóztatták a Burning Man fesztiválon, mert tele volt varázsgombával, amit nemcsak fogyasztott, terjesztett is. A férfi ártatlannak vallotta magát, de ha elítélik, akár öt év börtönt is kaphat. Az alábbi kép a rabosítási fotója. (US Weekly)

 

  • Az ember, aki megtervezte Kim Kardashian kirablását, bocsánatkérő levelet írt a celebnőnek, aki erre hivatalosan még nem reagált, és aligha fog. Ennél fontosabb neki, amit most hivatalosan is bejelentett: hogy egy béranya segítségével januárban megszületik harmadik gyereke, egy kislány. (A béranya segítségére azért van szükség, mert a celebnő két terhessége fokozottan veszélyeztetett volt, ez a harmadik pedig mindkettejükre nézve még kockázatosabb lett volna.) Mindeközben állítólag nagyon örül, hogy nemcsak nála jön a gyerek, hanem testvérei, Khloé Kardashian és Kylie Jenner is terhesek. (TMZ, People, People)
  • Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
    Hírek délelőttre: meztelen X-Faktor-versenyzők, és egy letartóztatott expasi

    Mindeközben Friderikusz Sándor nem szeretné, ha emlékeznénk a kilencvenes évekbeli műsoraira, ami valahol érthető.

    2 · Sep 30, 2017 10:07am Tovább a kommentekhez
    Facebook Comments