Jó reggelt! Ma főleg címszavazunk.

Demcsák Zsuzsa nemcsak hogy fut, hanem boldogra futja magát, és ezt Rubint Rékának köszönheti. Rubint Réka ennek nagyon örül. (Blikk)

A Feleségek luxuskivitelben szereplői viszont arról beszéltek, hogy nem tetszik nekik Rubint Réka alakja. Hogy erről mit gondol Rubint Réka, azt nem tudjuk, mert a műsorral kapcsolatban nem akart nyilatkozni. (Bors)

Rékasi Károly most már tényleg visszatér a motorbalesetét követő két éves, egészségügyi pihenője után: forgatott a Barátok közt stábjával, szerepeket kap a József Attila Színházban, és továbbra is kelendők vőfély-szolgáltatásai. Annyira, hogy már hamisítják: van olyan cég, amely vele hirdeti magát, ám ő kizárólag személyesen, vállalkozások közbenjárása nélkül vállal lagzikat. Amikor ezzel az újságíró szembesített egy ilyen céget, rácsapták a telefont, aminél nagyobb elismerés ilyen helyzetben talán nincs is. (Bors)

Steiner Kristóf négy órát töltött börtönben Tel-Avivban, mert egy nő azt állította róla, hogy még a múlt héten Steiner ételért és pénzért koldult az utcán, és szidalmazta, illetve tettleg rátámadt, mert a nő nem akart neki semmit sem adni. Steiner a Facebookon írt erről, posztja szerint egyszer csak odament hozzá két rendőr az utcán, elvették a telefonját, és belökték egy rendőrautóba. Végül rabosították, eljárás indult ellene, de négy óra elteltével elengedték, így most szabadlábon védekezhet. Azt is írta, megpróbálta bizonygatni, hogy nem szorul koldulásra, és nem szokása senkit sem bántalmazni, de a rendőrségnek semmilyen bizonyítékra nem volt szüksége ahhoz, hogy ne neki higgyenek. (Blikk) Az egészben az a legkeményebb, hogy Steiner azon a napon, amikor utcai kéregetéssel vádolták, éppen le akarta adni a kiadónak a második szakácskönyvét.

Prison Break, Tel Aviv edition 😏 I thought it's going to be the day I'm sending my second cookbook to the printing...

Posted by Kristóf Joseph Steiner on Tuesday, 3 October 2017

Ha megosztana velünk néhány gondolatot, katt alább, és megteheti!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivban

Olyan hülyeségekkel vádolták meg, amit képtelenség elhinni: koldulásból fakadó bántalmazás. Már kiengedték, de eljárás indult ellene.

20 · Oct 04, 2017 07:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments