Dopemannek van egy 25 éves húga, Fruzsina, aki még a születésekor egy orvosi műhiba miatt agyvérzést kapott. Ennek következtében a környezetéből annyit fog fel, mint egy kilenc hónapos baba, az életét kerekes székben éli, ápolást igényel, és a napokban egy műtét is szükségessé vált nála, ki kellett cserélni a fejében egy csövet, egy úgynevezett söntöt.

A beavatkozást az Amerikai úti idegsebészeten végezték, de az ébredés után problémák merültek fel, és Fruzsinát újra kellett éleszteni. Minderről a Borsnak mesélt Dopeman, de egy videót is posztolt a Facebookra arról, ahogy Fruzsina ágya mellett gyűlt össze a Pityinger család.

A rapper a következő kéréssel szólít meg mindenkit a videó végén:

Az a fontos, azért meditáljatok meg imádkozzatok, hogy működjön a Fruzsina söntje. Még három nap lesz, amíg kiderül, hogy minden jól működik-e.

És talán segít árnyalni az önről Dopemanben kialakult képet a következő idézet is, ami a Bors fent linkelt cikkéből származik:

Édesanyám a legcsodálatosabb ember a világon, igazi harcos, akinek nem jelent terhet Fruzsi ellátása. Míg az öcsémmel gyerekek voltunk, addig apám tartotta el a családot, most már hárman vagyunk férfiak, akik előteremtünk minden anyagi feltételt ahhoz, hogy a húgom ideális körülmények között élhessen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dopeman a kórházból üzent videón, sérült húga mellől

Kerekes székben élő húgánál egy operáció után komplikációk léptek fel, újra kellett éleszteni. Az egész család Fruzsina mellett van.

36 · Oct 05, 2017 01:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments