Egy houstoni asszony, bizonyos Claudia Sierra tavaly úgy döntött, a külsejével kapcsolatos elégedetlenségét plasztikai műtétek segítségével győzi le. Nehéz év állt mögötte, hiszen le kellett küzdenie a mellrákot, utána pedig azt érezte, boldogtalan a testében - mindezen nem segített, hogy egy randevún a partnere elővetette vele a jogosítványát, hogy megnézhesse, hány éves, mert jóval öregebbnek nézte.

Ekkor telt be a pohár. 41 éves voltam, és úgy döntöttem, mindent meg kell változtatnom magamon.

A következő hetet azzal kezdte, hogy felhívta Houston egyik legkeresettebb plasztikai sebészét, Franklin Rose-t. Ajánlatot kért egy csomagra, amelyben volt zsírleszívás, brazil fenékplasztika, szemhéjfelvarrás, mellrekonstrukció, orrműtét, botox, feltöltések, injekciók. Elmondása szerint nőnek akarta érezni magát - csakhogy a kalkuláció ötven-és hetvenezer dollár közé, vagyis (60 ezerrel számolva) csaknem 16 millió forintra jött ki, amit nem engedhetett meg magának. Ezért edzeni kezdett, és szeretett volna randevúzni, de nem tudott.

Kedves vagyok, aranyos vagyok, de nem nézek ki hozzá elég jól. Úgy éreztem magam, mint amikor gyerekkoromban szekáltak: nem elég jónak, nem elég szépnek. A férfiak rendszeresen visszautasítottak, ami nagyon rosszul esett a lelkemnek. Engem senki sem választott. Így hát azt mondtam magamnak, hadd változzon át minden, mert semmit sem akarok [a testemen], amihez valaki már hozzáért.

Néhány hónappal később a klinikáról visszahívták, és tettek egy ajánlatot, amelyet elfogadott. Így, egy tíz órás műtéttel júniusban kilencféle beavatkozást végeztek el rajta, összesen ötvenezer dollárért (13,2 millió forint).

Az volt a célja, hogy minél jobban hasonlítson Melania Trumpra (borítóképünkön), akit csodál, mert van mersze szembeszállni a kritikusaival. Egyszóval mindent átalakíttatott magán, de még mindig nem randevúzik.

Megbélyegeznek, hogy én vagyok az a beteg csaj, de nem. Egy egészséges és boldog ember vagyok, lelkileg kiegyensúlyozott. Tudtam, hogy mit szeretnék megtenni magamért. Sajnos nem tudjuk, mennyi idő adatott nekünk, úgyhogy amíg még itt vagyok, addig boldog és ragyogó akartam lenni. 

Az utóbbi időben elveszített néhány barátot, de szerinte ez csak annyiról szól, hogy az emberek mindig is fognak fogást találni egymáson, ha akarnak, felesleges ezzel foglalkozni. Ő, mint példaképe, Melania Trump, most arra készül, hogy ahelyett, hogy elbújna a világ elől, megmutassa magát.

Utazni szeretne, gyerekkönyvet írni, és úgy általában is, gyerekekkel beszélgetni, hogy a mai iskolásokat már ne bántsák a társaik. Mert neki annak idején ebből bőven jutott: gúnyolták nem-fehér bőre miatt, és volt, hogy orra hegyét ragasztószalaggal próbálta közelebb húzni a homlokához, hogy olyan legyen, mint a többi lányé. A bőrét pedig szivaccsal dörzsölte, hátha attól kivilágosodik. 

Ha videókat és képeket szeretnének nézni az átalakulásról, a klinika oldalán találnak.

 (NY Daily News, Daily Mail)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
13,2 milliót költött, hogy Melania Trumppá műtsék

Történetünk hőse egy gyerekkora óta szekált houstoni asszony; hogy sikerrel járt-e, önök döntsék el.

10 · Oct 06, 2017 07:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments