Jó reggelt kívánunk, nézzük meg gyorsan, mi történt ma reggelig!

Zimány Linda nagyjából egyidejűleg vállalt szerepet egy állatkínzás elleni, és egy szőrmét is felhasználó ruha-és kiegészítőgyártó cég kampányában. Szerinte a kettő nem mond ellent egymásnak. A Borsnak ezt írta a témában:

Vállalok modellmunkákat, amikor bizonyos cégek felkérnek arra, hogy legyek egy-egy termék vagy kollekció arca. Ilyenkor ez munka, ugyanúgy, mint mindenki más esetében is. Nem gondolom, hogy az én tisztem eldönteni, mi kerül egy szép kabátra vagy táskára. [...] Kutyatartó vagyok, valamint közismert ember is. Nem hiszem, hogy kérdés lenne, hogy állatvédő vagyok-e, természetesen igen! Az pedig, hogy a divatot szeretem és követem is, nem hiszem, hogy összeférhetetlen lenne ezzel. A munka pedig munka.

Kiss Ramóna és vőlegénye, Lékai Máté kézilabdázó nagyon boldogok együtt, emiatt a sportoló a pályán is jobban teljesít. "Önmagában vi­szont a szerelem kevés a jó teljesítményhez, hiszen, akkor rengetegen űznék nagyon magas szinten a kézilabdát. Az önbizalom viszont csodákra képes, és nemcsak a pályán, hanem az élet bármely területén" - tisztázta a mindenkiben felmerülő kérdést Lékai. (Bors)

Bódi Gusztit és családját átverték azok az emberek, akik megtervezték és kivitelezték a házfelújításukat: hárommillió helyett ötmillióba került, és még mindig nincs kész. (Blikk)

Kovács Patrícia színésznő először beszélt a nyilvánosság előtt a válásáról: azt mondta magáról, kapcsolatfüggő, és "azt éreztem, hogy állj! Én akkor most csak saját magamért akarok élni. El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet, hogy nem mástól várom a segítséget vagy a biztonságot". (Bors)

 Palcsó Tamás nem gondolja, hogy máshol tartana ma, ha 12 éve ő nyeri meg a Megasztárt, és nem Molnár Ferenc Caramel. (Bors)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: szőrmét reklámoz az állatbarát Zimány Linda

Szerinte a kettő összefér, a munka csak munka.

105 · Oct 11, 2017 08:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments