Amióta kirobban a Harvey Weinstein-botrány egyre több híres nő áll elő a saját a történetével. Mint kiderült, a producer a legtöbb ismert színésznőt zaklatta, sőt volt, akit meg is erőszakolt, pár órája pedig arra is fény derült, hogy Kate Beckinsale-nél akkor próbálkozott be, mikor a nő még csak 17 éves volt. Ám nem Weinstein az egyetlen szexuális predátor. Most Blake Lively hozta nyilvánosságra a történetét, őt egy forgatás során az egyik sminkes zaklatta.

A Gossip Girl egykori színésznője az LA Timesnak idézte fel, hogy az egyik munkája során a sminkes folyamatosan illetlen, szexuális beszólásokkal traktálta, de legijesztőbb mégis az volt, mikor egyik éjjel arra ébredt, hogy férfi ott van a lakókocsijában.

A helyszínen aludtam, mikor arra riadtam fel, hogy ott ül az ágyam mellett és filmez. Szerencsére teljesen fel voltam öltözve, de akkor is rémisztő élmény volt

- mondta Lively, aki azt is hozzátette, a produkció vezetőinek másnap jelentette az esetet, de azok nem foglalkoztak vele. Csak akkor rúgták ki a férfit, mikor a színésznő ügyvédet fogadott. De a biztonság kedvéért azért a producerek írtak a sminkesnek egy ajánlólevelet, nehogy haragban kelljen elválniuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Blake Lively álmában esett áldozatul szexuális zaklatásnak

A Gossip Girl egykori színésznője is előállt saját megrázó történetével.

16 · Oct 13, 2017 09:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments