Anne Victoria Clark író, humorista közölt egy vicces írást, aminek nagyjából pont ugyanaz volt a címe, mint ennek a posztnak, csak az egészet úgy nevezte, mint The Rock Test. Feltételezhető, hogy Dwayne Johnson közismert becenevét a jobb kattintékonyság érdekében használta, de igazából ez már lényegtelen, mert eljutott a Sziklához a cikk, és jóváhagyta a róla elnevezett tesztet, amivel emberek elkerülhetik, hogy szexuális zaklatással vádolják őket. És a cikk nem apró vagy éppen mesteri stikliket sorakoztat fel, hogy meg lehessen úszni az olyan eseteket, mint amit Harvey Weinstein követett el, hanem egy érett és kevésbé szexista gondolkodásra ösztönzi az olvasót.

Mindenek előtt legyen tiszta:

Bánj úgy minden nővel, ahogy Dwayne The Rock Jonhsonnal bánnál

- fogalmaz Anne Victoria Clark. És akkor most jöjjenek a tippek és a trükkök.

1. fázis: elmenni kávézni az új kolléganővel

Tegyük fel, hogy a cégnél, ahol dolgozol, felvettek egy új kollégát, aki történetesen egy nő. Röviden elmondta magáról, hogy most jött a városba, szeretné megismerni a környéket, kapcsolatokat kiépíteni, szóval, felajánlja, hogy ha esetleg lenne kedved kávézni, akkor ő benne van. Itt állít meg Anne Victoria Clark egy pillanatra, hogy ne kezdj el túl sokat belelátni ebbe, csak azért mert a kolléganő, csinos, és még kicsit hasonlít is valamelyik exedre, és hogy a kávézás alatt BIZTOS randira gondolt. Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy Dwayne Johnson ajánlotta fel, hogy kávézna veled. Egy ember, akin látszik, hogy keményen dolgozik, hogy azért hagyta maga mögött korábbi munka- és lakhelyét, mert egyértelműen nem mentek jól a dolgok, de nem adta fel, sőt, harcosként nézett szembe a problémákkal és megállíthatatlanul küzdött.

2. fázis: privát meeting a kolléganővel

Tegyük fel, hogy kolléganő személyes megbeszélést akar veled, mert lenne pár kérdése arról a nagy projektről, amit éppen elvállalt a részleged. Neked meg már egyből azon jár az agyad, hogy hú, a kollegina milyen csinos ma, és amint látszik, gyűrű sincs az ujján, szóval biztos arra gondolt, hogy szenvedélyesen megosztaná veled eddigi szexuális élményeit. Tévedés! Ez a nő olyan, mint Dwayne Johnson, rommá dolgozza magát, és szüksége lenne némi segítségre, mert ő annyira profi, hogy tudja, ha valamit nem megy önerőből, akkor nem szégyen máshoz fordulni.

3. fázis: bulizni a kolléganőkkel

Tegyük fel, hogy az egyik kolléganő nagy sikert aratott az egyik projektjével. Már megy is a csapatával, hogy megünnepeljék a dolgot, amikor neked is szólnak, hogy tarts velük. És mosolyognak, sőt, az egyikük ráadásul szoknyát visel. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy tetszel nekik, és az este úgy fog végződni, hogy te letolt gatyával masztrubálsz a kolléganők arca előtt. Nem!  Megtennéd ugyanezt Dwayne Johnsonnal? Ugye, hogy nem. Ez csak egy illedelmes meghívás volt, amire persze, hogy el kell menned, hisz megismerheted a projektjük sikerének történetét, ezekből tapasztalatot szerezhetsz, illetve megoszthatod a saját szakmai sikereidet.

Ennyi a The Rock Test, amit talán nem is olyan nehéz a valóságban is megcsinálni.

(medium.com)