A fenti képen Mabel McVeyt láthatja, és alább az egész cikkben is csak vele foglalkozunk. Ön feltehetőleg nem ismeri Mabel McVeyt, az alábbi száma vandonatúj, amivel most először került fel a brit slágerlistára. Szóval a név valószínűleg az újdonság erejével hat önre, de az arc és a stílus biztosan nem, ha ön járatos egy kicsit a '90-es évek első felének popzenéjében.

Mabel McVey édesanyja is énekesnő ugyanis, aki a '90-es évek első felében a legmenőbbek közé számított, és úgy hozta a sors, hogy lány még jobban hasonlít anyjára ebben az esetben, mint amennyire emlékeztet Lourdes Leon a fiatal Madonnára. Még egy fotót mutatunk Mabel McVeyről, aztán ha ebből sem ugrik be, mindent elárulunk alább!

A lány a szivárványpizsamában

Szóval a megfejtés az alábbi Neneh Cherry, aki már 1988-ban ott volt a slágerlisták élén Európa-szerte a Buffalo Stance című számmal, de ha mást nem, a Womant vagy a Youssou N'Dourral közös 7 Secondst talán ön is ismeri tőle, az utóbbi 1994 egyik legnagyobb slágere volt. Ráadásul Neneh Cherrynek a féltestvére, Eagle-Eye Cherry is híres lett 1996-ban a Save Tonighttal.

Szóval ebbe a családba született bele Mabel McVey 1996-ban – édesapja, Cameron McVey szintén szakmabeli, zenei producer. És ami az öltözködést illeti, anyja stílusát a lány vastagon folytatja, bár ez a fenti szivárványpizsamából a legkevésbé derül ki. Neneh Cherry stílusára az „urban” szót használják a legtöbben, kár, hogy magyarul ennyire rosszul hangzik az, hogy urbánus. De ahogy Neneh Cherry is mindig csavart egyet a külvárosi keménycsajszis stíluson, úgy a lánya, Mabel McVey is tud úgy felöltözni, hogy az simán ér egy külön cikket már most, pedig az énekesnő karrierje még szinte el se kezdődött.

Fekete fűzős szett csizmával

És bár a haj a fiatal Chert idézi és a napszemüveg is hozzájárul a retrós külsőhöz, egyébként ez a csupafekete szett nagyon is modern. Deréktól felfelé minden fűzős, alul pedig a szétgombolható nadrágból bőrcsizma villan ki. Ahogy visszanéztük az elmúlt pár hét-hónap fotóit Mabel McVeyről, az az érzésünk alakult ki, hogy ő nagyon szereti a csizmákat.

Kék motorosszerkó

Ezen a képen együtt látható anya és lánya, a fotó a londoni divathéten készült most szeptemberben. Ha a galériára kattint, megcsodálhatja, hogy a kék dzsekihez hasonlóan élénk alapszínű nadrág tartozik, ami teljesen jól passzol erre az eseményre, ahol voltak: az ízléstelenségből divatot csináló Jeremy Scott partija volt ez ugyanis. (Jeremy Scottot a legutóbb a Gigi Hadiddal foglalkozó heti trendben emlegettük.)

Szőrmecsoda

Figyelmeztetünk mindenkit, hogy ez továbbra is a londoni divathét egyik eseménye, szóval azért van mentség az extrém külsőre. Bár, ahogy nézzük, Mabel McVey divathét nélkül is szeret különlegesen öltözni, de azért egy ilyen szőrmeszőnyeget máskor csak nem ránt a vállára egy vasárnap esti bulizáshoz. Ilyen ez a londoni divathét, még vasárnap este is buli van. Az énekesnő másik nagyon látványos kiegészítője aznap este egy újabb csizma volt, egészen konkrétan egy csillámló combcsizma.

Baseballjelmez

Na ezt a következő ruhát tényleg elég nehéz hova tenni: úgy van megcsinálva ez a kis dressz, mintha egy baseballjátékos meze lenne átszabva női konfekcióvá. A kék NY-logóhoz passzoló színben mit viselt még aznap Mabel McVey? Természetesen egy csizmát. Plusz egy váratlanul sárga és nagy táskát hurcolt magával.

Katonajelmez

Ön szerint melyik öltözék állt a legjobban Mabel McVeynek?

És a szexi baseballjátékos után még belefért egy szexi katonanő is, ez szintén a londoni divathét egyik céges partiján volt. Magában a terepszínű katonai egyenruhában persze az égvilágon semmi nincs, ezért kell a zubbonyt nyitva hagyni és az egyik vállról lezser-kacéran leejteni.

Mabel a saját nevét viseli nyakláncon medálként a dekoltázsa fölött, nehogy elfelejtsük, hogy kiről van szó, és nagyon reméljük, hogy akinek bejön ez a stílus, illetve az énekesnő által nyomatott zene, az most meg is jegyzi őt. Alább még egy videót lehet megnézni Mabeltől, de az ön szavazatát is várjuk, mint a heti trendben mindig. A hat közül melyik öltözék tetszik önnek a legjobban?