Azt írja a TMZ, hogy csütörtök hajnali három körül betörtek Mariah Carey Los Angeles-i villájába, de az énekesnő nem volt otthon, mert New Yorkban tartózkodik. Az emeleten jutottak be egy nyílászárón keresztül, létrát használva, és bár beindult a riasztó, a biztonsági szakemberek csak reggel vették észre, hogy gond van.

Elég vicces, hogy mit vittek el a betörők:

retikülöket és napszemüvegeket.

Mindezt 50 ezer dollár, azaz kb. 13 millió forint értékben, amiből a TMZ arra következtet, ismerve az énekesnő ízlését, hogy kb. tíz darab luxuscikkről lehet szó összesen. Azt is hozzáteszik, hogy hasonló betörés volt már idén többek között Jason Derulónál és Alanis Morissette-nél is, szóval lehet, hogy a rablások összefüggenek. Ami ha igaz, akkor ez az egész kísértetiesen emlékeztet a Bling Ring nevű amatőr bűnszövetkezetre, akikről Sofia Coppola csinált filmet 2013-ban Emma Watson főszereplésével.

Ebben a megtörtént esetet feldolgozó filmben szintén híres emberekhez törnek be fiatalok, hogy ruhákat és kiegészítőket raboljanak tőlük saját használatra.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Betörtek Mariah Carey-hez

Az énekesnő nem volt otthon, de meglopták, forintban milliós a kár. A legviccesebb az egészben az, hogy mit vittek el a betörők.

3 · Oct 20, 2017 01:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments