Bizonyos Samantha Bolton elég nagy Katy Perry-fan lehet, mert most az énekesnő turnéja alkalmából részt vett egy eseményen, ahol magával a rajongás tárgyával lehetett személyesen találkozni. Katy Perry legutóbbi albumának a jelképe a szem, ezért Bolton olyan öltözéket készített magának ebből az alkalomból, ami ezt a logót tartalmazza. Az alábbi videó mutatja azt a jelenetet, amikor az énekesnő meglátja, hogy ki van rittyentve a rajongója.

Az énekesnő rögtön azt kérdezi, viccesen támadó hangnemben, hogy honnan szerezte rajongója ezt a ruhát. Amire Bolton azt mondja, hogy maga készítette, erre pedig Katy Perry azt rikácsolja vissza, hogy

Ezt te csináltad?! Na takarodj innen!

Mindezt persze viccből, de még ezzel együtt is furcsa hallani, hogy ez a jó hangjáról ismert nő ilyen rikácsolásra is képes, ha viccesen akar kedves lenni.

És természetesen megmutatjuk magát az öltözéket is, ami ezt a heves reakciót Katy Perryből kiváltotta. Vajon önre is ilyen nagy hatással lesz?

Éééssss...

Cipő is volt hozzá! Köszönjük a TMZ-nek ezt a találatot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hű, de randán rikácsol Katy Perry, amikor örül

Egy rajongója lepte meg egy saját kezűleg készített öltözékkel, amire az énekesnő vicceskedve reagált, rá nagyon nem jellemző hangon.

2 · Oct 20, 2017 01:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments