2016 februárjában volt szó először arról, hogy a színész egy kicsit sokat költ. Persze ez már akkor sem volt ilyen egyszerű: Depp azt állította, hogy a (pénzügyeinek) menedzselésével foglalkozó cég, a TMG szabályosan meglopta őt. Ráadásul nem is olyan kevés pénzt, cirka 28-40  millió dollárt, azaz 6-10 milliárd forintot vettek el tőle. A másik oldalról pedig úgy nézett ki akkor a dolog, hogy Deppnek nem kellene ennyire rácsodálkoznia a kicsit megcsappant bankszámlájára, amikor 

  • 75 millió dolláros többletet fizetett azért, hogy megvegyen, kipofozzon és bebútorozzon 14 rezidenciát;
  • havi 30 ezer dollárt költött borokra;
  • és például 3 millió dollárt szánt egy különleges ágyúra, hogy azzal szórhassa, azaz lőhesse szét Hunter S. Thompson hamvait.

És különben is, a TMG-nél szóltak neki, hogy nem kéne ennyire szórnia a pénzt, de a színész nem hallgatott rájuk.

Johnny Depp perre vitte az ügyet, ahol a bíró kimondta, hogy az teljesen mindegy, hogy a színész milyen drága borokat vett például, mert a per tárgya az, hogy a sztárt menedzselő cég meglopta-e ügyfelét vagy nem. Ezt a bírói döntést mind a két fél sikerként könyvelte el. Depp ügyvédje azt mondta, hogy ez egy jó nap a színésznek, mert a bíróságon kiderült, hogy a TMG nem terelheti el a figyelmet a per konkrét tárgyáról. Viszont a TMG is egyértelmű sikernek könyveli el a dolgot, mert szerintük azzal, hogy irrelevánsnak mondták Depp költekezéseit, az azt jelenti, hogy jó nyomon járnak, így a jövőben is azon lesznek, hogy rávilágítsanak a színész őrült költekezési szokásaira.

Most újabb fordulattal gazdagodott ez a történet. Depp azt a nagy múltú és elég jó hírű ügyvédi irodát (a könnyen megjegyezhető  Bloom Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman céget) , ami korábban képviselte is őt, mert szerinte összejátszott a TMG-vel, hogy a háta mögött meglophassák. A színész továbbá azt is állítja, hogy amíg ők intézték a jogi ügyeit, addig

több tízmillió dollárt fizetett nekik, de az ügyvédi iroda soha nem írt alá vele semmilyen megbízási, vagy bármi ehhez hasonló szerződést.

 

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Johnny Depp most már a volt ügyvédeit is bepereli

Szerinte összejátszottak a menedzsmentjével, hogy 28-40 millió dollárral meglophassák őt.

8 · Oct 20, 2017 04:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments