A Viasat3 új realityje egy meglévő formátum alapján készült. A magyar gyártásnak bőven volt miből ihletet merítenie, de hálistennek, vagy éppen nagy bánatunkra – ezt mindenki döntse el maga – a Feleségek luxuskivitelben eddig lement epizódjai messze nem olyan proliparádék, mint az eredeti Real Housewives.

Még csak az évad fele került adásba, de már látszik, hogy itt nem lesz hajtépés, Babett nem fogja felborítani az asztalt, Réka nem fogja izomból lerántani a földre Ritát, mert az ő gyerekének több követője van.

Más már összeszedte a 10 legbrutálisabb cicaharcot a The Real Housewives történetében, amit alább meg is lehet tekinteni.

A lényeg, hogy a Feleségek luxuskivitelben is megvolt a potenciál, hogy Vivi és Babett ordenáré módon, egymás arcába mászva küldjék el egymást a búsba, de a Beverly Hills-i luxusfeleségekhez képest igazi hölgyekként viselkedtek, trágárkodás nélkül vitáztak arról, hogy akkor most ki is az, aki egy elkényeztetett Sunshine/Paraszt Barbie, és ki a sótlan öregasszony, aki 38 évesen akar médiasztár lenni.

Az is nagy különbség a magyar és a külföldi verzió között, hogy utóbbiban vastagon részt vesznek a családtagok is. A Viasatos változatban egyelőre biodíszletként szolgálnak a kőgazdag férjek és vőlegények. Az amerikai kiadásokban többször is volt, hogy valamiért elkezdték egymást gyepálni.

Lényegében ott sokkal szemetebbek egymással a szereplők. Ha úgy hozza a sors, simán mocskos alkoholistának nevezik barátnőjüket egy luxuslimuzinban utazva, vagy éppen aljanépnek hívják a másikat egy nyaraláson, vagy a másik férjét szapulva nem szimplán megsértődnek (mint ahogy tette azt Babett), hanem leöntik egymást, és poharat törnek.

Amúgy az, hogy a magyar realityk mindig lightosabbak a külföldi változatoknál, egyáltalán nem újdonság. Ugyanez volt a helyzet az Éden hotellel, Exek az édenbennel, Való Világgal (vagyis a Big Brotherrel), mert valószínűleg a nézői igények nem bírnák el azt a szintű proliságot.

Ön mit gondol erről?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ennél sokkal durvább is lehetne a Feleségek luxuskivitelben

A külföldi verziók sokkal, de sokkal prolibbak. Vajon bevenné ezt a magyar nézők gyomra?

6 · Oct 22, 2017 02:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments