Jó reggelt! Ma valószínűleg látni fogjuk a napot, de nagyon erős szél is lesz, úgyhogy sok örömünk nem lesz benne. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése nem kecsegtet 10-15 foknál többel, úgyhogy inkább nézzük a híreket:

  • Kapócs Zsóka három endometriózis-műtéten esett át, mielőtt sikerült teherbe esnie; most várandóssága ötödik hónapjában jár. (Bors)
  • Rékasi Károly úgy visszatért a színpadra, hogy azon mindenki meghatódott, még Verebes István is. (Bors)
  • Stohl András vasárnapi szereplésére (Sztárban sztár) egykori szerelme, Ancsika, elvitte a nagyobbik közös gyereküket, Franciskát. A műsor után külön-külön távoztak, Stohl az új szerelméhez. (Blikk) A versenyből egyébként Oláh Gergő esett ki.
  • Erdős Violát annyira megviselte múltkor, hogy az X-Faktorban párbajoznia kellett a London Kids nevű zenekarral, hogy a műsor után vigasztalhatatlanul zokogott, de már nem. (Blikk) A versenyből legutóbb Mézes Norbert esett ki.
  • Vasvári Luxusfeleség Vivien éppen csak 18 volt, amikor először terhes lett, noha fogamzásgátlót szedett. 

Sajnos akkoriban nem volt megalapozva semmi az életemben, így nem álltam készen arra, hogy hirtelen családot alapítsak. A párommal sem voltunk úgy, nem láttam benne az apaság iránti elkötelezettséget. Ha lángolt volna a nagy szerelem, ha éreztem volna rajta az elhatározást és lett volna megfelelő egzisztenciánk, biztos, hogy megtartottam volna, de úgy láttam, nem álltunk készen erre.

Elmondása szerint a mai napig gyötrődik akkori döntése miatt, de a meglévő lánya mellé még szeretne két gyereket szülni, és örökbe is fogadna. (Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: emberek estek ki tévéműsorokból

Rékasi Károly pedig úgy visszatért a színpadra, hogy még Verebes Istvánt is meghatotta.

4 · Oct 24, 2017 07:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments