Azt írja a Storyra hivatkozva a Blikk, hogy Kardos Eszter, akit a Barátok köztből ismerhetni, gyereket vár, méghozzá fiút, februárra. Kardos kezét meg is kérte a gyerek apja, ami őt nagyon meglepte, mert – őrület  nem számított rá. „Azt gondoltuk, hogy szeptember elején megünnepeljük az egyéves együttlétünk évfordulóját, így a vacsora után arra kanyarodtunk a Városligetbe, ahol megismerkedésünk elején sokat sétáltunk. Nagyon hideg volt, jól is laktam már, fáradt voltam, nem igazán volt kedvem sehová sem menni”. Aztán mégis ment, úgyhogy most már menyasszony.

A Hot! eközben egy előrébb járó várandóssal is foglalkozik, ezt is a Blikken láttuk: Szabó Zsófi arról értesítette a hetilapot, hogy elképzelhető, az édesanyja lesz vele december elején, amikor világra hozza első gyerekét, és nem a férje. „Zsolti dönti majd el, hogy bent lesz-e a szülőszobában. Tartom magam ahhoz, hogy egy nőnek nem szabad ráerőszakolni a férfira, hogy jelen legyen a szülésnél” – fejtette ki Szabó. Férje döntéséről alighanem a kellő időben, mindannyian értesülni fogunk. 

A szülészeti-nőgyógyászati híreknél maradva: a Life.hu megkérdezte Tóth Gabit arról, hogy a vaginájáról énekelt-e az X-Faktorban a múlt hétvégén. Erre Tóth nagyjából azt válaszolta, hogy 

a bulvárral ő sosem ért egyet.

Hajdú Péter pedig nem akarta, hogy a nevezett bulvár azt találgassa, kivel utazott el valahová, úgyhogy...

Még mielőtt beindulnának a találgatások, hogy kivel utaztam el pár napra, megmondom: anyukámmal😊❤️

Posted by Hajdú Péter on Tuesday, 24 October 2017

...úgyhogy megmutatta, hogy az édesanyjával.

NESCAFÉ Kihívás – Próbatétel tabuk nélkül 4.

Lehet négyszáz méter magasan kávézni? Az utolsó Nescafé kihívásban Winkler Robi erre kereste a választ. Ne aggódjanak, megtalálta!

A cikket a NESCAFÉ Kihívás támogatta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: valaki biztosan ott lesz, amikor Szabó Zsófi szül

Mármint rajta, és a gyereken kívül. Hírek kávé mellé.

1 · Oct 26, 2017 07:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments