Szombat reggeli hírösszefoglalónk következik, amely, a meghatározás ellenére, egész nap élvezhető.

Sebestyén Balázs nem bánja, hogy most éppen nem szerepel több tévéműsorban, mert így szerinte a közönség nem unja meg az arcát. (Bors) Az elmélet jó, de nekünk is lenne egy ötletünk.

Megszületett Dammak Jázmin szépségkirálynő és Hosnyánszky Norbert olimpiai bajnok vízilabdázó második gyereke. Az első egy fiú, a négy éves Zalán, a második lány lett, és a Szonja nevet kapta. ( Blikk )

Törőcsik Mari állapota a Nemzeti Színház közleménye szerint javul, a színésznőt már nem az intenzív osztályon kezelik. De még mindig a szombathelyi Markusovszky Kórházban ápolják. (Közlemény, via Zoom.hu)

LL Junior mindeközben újra együtt van a menyasszonyával, akivel ezek szerint a szakítás ellenére sem fújták le az eljegyzést, ami akár érdekes élethelyzeteket is eredményezhetett volna. Mindenesetre korábban szakítottak, a férfi pedig visszaköltözött két gyerekének anyjához. Most pedig újra együtt van Körtvélyessy Zsolt lányával. (Blikk

Csepregi Éva megkönnyebbült, mert két évvel azután, hogy véget ért tizenöt évig tartó párkapcsolata, elköltözött az egykor exével közös otthonból. Elmondása szerint először a tacskója lelkét gyógyítja meg, aztán a sajátját. (Bors)

Sebestyén Pumped Ági egy mallorcai fa tetején talált örömöket. (Blikk)

Zimány Lindának szép feneke van ebben a ruhában, amelynek alighanem egyetlen értelme, hogy kiemelje az ember szép fenekét. (Blikk)

Végül pedig hadd ajánljunk figyelmükbe egy remek videót, amelyet Dwayne The Rock Johnson osztott meg az Instagramján. Azt láthatják rajta, hogy a színész a Welcome To The Jungle című Guns-dalra tátog; a képaláírásból kiderül, hogy ez a dal a Jumanji-remake hivatalos dala, és rajta kívül több másik stábtag is megtette ezt. Ha csak fele ilyen viccesen, már az is jó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé, Sebestyén Balázs arcától Zimány Linda fenekéig

Nem csak testrészekről lesz szó, történt egy születés is, például. Hírösszefoglaló.

3 · Oct 28, 2017 09:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments