A nehezen induló hét ellen egyelőre nem tudtunk jobbat kitalálni, mint egy izmos Instahíradó Különkiadást, az elmúlt napok legszexibb fotóival. Íme!

Kezdjük is Mihalik Enikővel, aki egy közös, korábban készült(nek tűnő) fotóval kívánt boldog születésnapot Julia Roitfeldnek. Ezen a magyar és a francia modell (utóbbi amúgy a párizsi Vogue egykori főszerkesztőjének lánya) egy harmadik, sapkás társukkal (egyelőre nem tudtuk azonosítani) ülnek valahol, és ígérjük, hogy ebben a bekezdésben nem lesz több zárójel.

Lights out boobs out HAPPY BIRTHDAY JULIA!!!

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A következő fotó ennél jóval kevesebb szexiséget tartalmaz, már a szabad bőrfelületek értelmében, viszont fontos: innen tudjuk, hogy Palvin Barbarát az év külföldi modelljének választotta a portugál GQ, az elismerést pedig végtelen hosszú lábakkal vette át. Ott volt a testvére is.

Thank you for having me @gqportugal 🙏🏻

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna a szombat esti X-Faktorban most egy olyan ruhában vezette a műsort, amelynek felsőrésze gyakorlatilag egy melltartó volt, gótbuliba illő, átlátzsó fekete garbóval. Ez a ruha nemcsak azért volt szexi, mert olyan volt, mintha a fele rajta sem lenne, hanem azért is, mert nagyon szépen hangsúlyozza, milyen szép alakja van. Oké, csípőtől lefelé azért a mentorfejek eléggé odavágnak a hangulatnak, de ha hunyorogva nézi őket, akár óriási rózsamintának is tűnhetnek.

Haladjunk tovább Horváth Évával, aki még mindig Balin üdül, és azt demonstrálja, hogy milyen szép az alakja, fél évvel azután, hogy megszülte fiát.

A sormintát megtörve gyorsan idetesszük Stella Maxwellt, aki egyrészt Palvin Barbara jóbarátja, másrészt Kristen Stewart színésznő barátnője. A modell éppen Kínában van, készül a Victoria's Secret bemutatójára,, és láthatóan jól ismeri, melyik beállításokban mutat a legkedvezőbben.

Love you guys @victoriassecret thx for the amazing day 💖 Shanghai soon!!!! 💖

Stella! (@stellamaxwell) által megosztott bejegyzés,

A kecses, női mozdulatok kedvelői valószínűleg örömüket fogják lelni Sáfrány Aleska Emese légtornász-mutatványaiban - mostanában elég sok ilyet posztolt. Mi most ezt választottuk, de érdemes szétnézni az oldalán.

#lendületben :) www.aleskaaerial.com

Sáfrány Emese aka Aleska💎 (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Végül pedig fogadják szeretettel a pálmafára pucsító Vajna Tímeát.

Have a blessed weekend 🙏🏝 #malibu #beach #relax #blessing #karma

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Köszönjük a figyelmet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó Speciál: szexi különkiadás

Az elmúlt napok legdögösebb posztjai közül válogattunk.

192 · Nov 13, 2017 11:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments