Ha önt is kifejezetten idegesítik azok, akik a dugót a leállósávban kerülik meg, akkor valószínűleg nem ma lesz az a nap, amikor egy életre megkedveli Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben című műsorból. Azt írja ugyanis a TWN.hu, hogy 

Nyáron az M7-esen egy autós biztonsági kamerája a dugóban rögzítette, ahogy Vivien autója a leállósávban, vészvillogóval száguld.

Emiatt a várandós realitysztárnak most be kellett mennie a rendőrségre, de hozzátette, hogy

Nagyon sokan vezették nyáron az autómat

– amivel Vasvári nyilván azt akarja mondani, hogy bizonyára nem ő előzte a dugót a leállósávban, hanem valaki más, akinek kölcsönadta az autóját.

Ön előzött már dugót leállósávban?

És ez még nem minden,

mert a következő izgalmakat találtuk még ma reggel a hírek között:

  • A Blikk egy külön videót szentelt annak a témának, hogy Tóth Vera zsűritag lesz a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorban, és itt a testvérét, Tóth Gabit fogja zsűrizni.
  • Ehhez a Bors hozzáteszi, hogy Tóth Gabi „nem várhat kíméletet” Tóth Verától.
  • És azt is köszönjük a Borsnak, hogy találtak egy tök érdekes interjút Hernádi Judittal egy Art7.hu nevű oldalon. Kattintson érte ide! A színésznőnek új bemutatója van, de arról is beszél, hogy annak idején miért jött el a Vígszínházból: nem akart bizonyos emberektől függeni.
  • Szabó Zsófi pedig az Instagramon búcsúzott a munkától, lassan leáll a forgatásokkal, és szülési szabadságra megy. Ugyanő mellesleg egy éjjel 3:50-kor megjelent, rejtélyes című Blikk-cikkben („Szabó Zsófi hatalmas döntést hozott...”) a Czeizel Intézet őssejt-programját is jól megpromózza. Amíg mi aludtunk, Szabó Zsófi akkor is a munkáját végezte.

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxusfeleség Vivien kocsija dugóban a leállósávban száguldott az M7-esen

Azt nem lehet tudni, hogy tényleg maga a realitysztár vezetett-e. Egy ilyen hírtől biztos jobban hat a kávé, és még van mellé egy-két további is!

21 · Nov 16, 2017 07:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments