A Jóbarátokból ismert színészről sokszor megírtuk, hogy jól néz ki, aztán meg azt is, hogy mennyire megviseltnek tűnik. Ennek folyamatos fel- és leépülésnek az volt az oka, hogy Perry alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Az utóbbi időszakban az a hír járta, hogy sikerült leszoknia, de egy híres pornószínésznő, Maddy O'Reilly aggodalomra okot adó történetet osztott meg.

A színész azzal kereste meg volt szeretőjét, hogy tud-e neki szerezni 40-50 receptre kapható bogyót. Amikor a pornószínésznő visszakérdezett, hogy mégis milyen gyógyszerekre gondolt, akkor Perry elmondta, hogy Vicodin és Oxikodon kéne neki. Ezek pedig durva függőséget okozó, magas opioidtartalmú fájdalomcsillapítók.

Maddy O'Reilly elmondta a Daily Mailnek, hogy azért is sokkolta ez a dolog, mert a semmiből jött. Nem értette, hogy miért tőle kér ilyet, amikor nem is buliztak együtt mostanában.

@makeupbyangie made me pretty today AND let me touch her boobs ☺️💕

Maddy O'Reilly (@xmaddyoreillyx) által megosztott bejegyzés,

(2013-ban töltöttek együtt egy kellemes estét, amikor le is feküdtek. Most, 2017 augusztus 28-án Perry azon volt, hogy ez megint összejöjjön, legalábbis egy vacsorára meghívta magához O'Railly-t, de az utolsó pillanatban lemondta.)

A pornószínésznő most azért osztotta meg ezt a két hete történt esetet, mert azóta semmit nem hallott a színészről, és aggódik. De annyira közeli kapcsolatban azért nincsenek, hogy ennél többet tudjon tenni.

(PerezHilton, Daily Mail)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Matthew Perry egy pornósztártól akart rengeteg fájdalomcsillapítót szerezni

Aki azóta sem hallott róla, úgyhogy most már aggódik.

5 · Nov 19, 2017 11:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments