Németh Kristófot idén márciusban hagyta el a szerelme és akkor úgy tűnt a színész nem fog könnyen talpra állni a szakításból. Erre abból lehetett következtetni, hogy az elválás után arról nyilatkozott, hogy mióta nincs együtt a nővel, folyamatosan sír. De ennek az áldatlan állapotnak szerencsére hamar vége lett, a színész ugyanis a Blikknek elmondta, augusztus óta új barátnője van.

Már öt éve ismerjük egymást, és mindig is szimpatikusnak találtuk a másikat, közvetlen volt a viszonyunk, de az élet mindig valahogy úgy hozta, hogy sosem voltunk egyszerre szinglik. Most augusztusban azonban egyikünknek sem volt párja, ezért elhívtam egy randira, fagyizni voltunk. Ezt több randevú követte, és viszonylag hamar világossá vált, hogy jól érezzük magunkat egymással

- mondta a lapnak Németh Kristóf.

Eközben Cicciolina és társai elindultak a dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására.

Az utazás előtt azonban a Borsnak sikerült elcsípnie a pornódívát, aki megállapításuk szerint „úgy odavan a valóság­show műfajáért, mint aktív korszakában a felnőttfilmekért.” Ezt pedig a művésznő ezen nyilatkozata hivatott alátámasztani:

Borzasztóan örülök, hogy felkértek erre a műsorra. Hasonló típusú versenyen még nem voltam, csak olyanban, ahol álla­tokkal szerepeltem. A fenekem alól osztogattam a tojásokat, mint egy tyúkanyó, meg hajnalban segítettem egy bocinak megszületni. Már most imádom a Celeb vagyokat, mert az őserdőben lesz.

A műsor egy másik szereplője azonban kicsit kevésbé jó hangulatban indult el az útra. Wossala Rozina jelenleg kommentelő hadak célkeresztjében van, mióta Bochkor Gábor műsorában azt találta mondani, hogy stílustalannak érzi, hogy Budapesten Bud Spencernek szobrot állítanak. Na, ezt a kijelentését még sokáig bánni fogja, ugyanis az interneten durvábbnál durvább beszólásokat kap emiatt, ám szerencsére a Blikk megkereste az üggyel kapcsolatban, hogy lehetőséget adjon neki megmagyarázni a helyzetet. Így Wossala elmondhatta, hogy ő csak arra akart rámutatni, hogy szerinte Jancsó Miklós előbb érdemelne szobrot a magyar fővárosban, mint az olasz színész.

A lap egyébként nem hagyta ennyiben a dolgot, Spencer fiával is beszéltek, hogy kikérjék a véleményét. A férfi elmondta, bár a családnak nagyon jól esik, hogy szobrot állítottak a színésznek, azért megérti azt is ha valakit ez zavar.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Németh Kristófnak új barátnője van - hírek kávék mellé

A színész annyira túl van a tavaszi szakításán, hogy már hónapok óta új nővel jár.

4 · Nov 24, 2017 07:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments