A hét legjelentősebb divateseménye a Victoria's Secret sanghaji bemutatója volt, úgyhogy a heti trendben most ehhez az estéhez nyúlunk vissza, annak is a legvégéhez. A bemutató után ugyanis jó kis afterparti volt rengeteg szexin öltözött modellel és más vendégekkel, csakhogy az eseményt idén sújtó problémaözön ekkor sem csillapodott: a buliból idő előtt hazaküldtek mindenkit. De addigra a fotók már megvoltak, úgyhogy részünkről a szerencse! Kiválogattuk önnek a hat legjobbat, sok-sok fotóval. Nézze végig őket, aztán válasszon kedvencet a cikk legalján!

Candice Swanepoel

A 29 éves, dél-afrikai modell új értelmet adott a kis fekete ruhának, mert ennyire kicsik a kis fekete ruhák azért nem szoktak lenni. Dehát egy szexi bugyibemutató után felesleges lenne túlöltözni, úgyhogy comb, dekoltázs, minden van. Igaz, annyira azért mégsem ledér ez a ruha, mint első pillantásra tűnik, mert nyakig érő, testszínű-átlátszó réteg tartja helyükön a dolgokat, szóval Candice Swanepoelt nem érhették meglepetések.

Jasmine Tookes

Több ilyen féloldalas-aszimmetrikus ruhát láttunk aznap este, úgy látszik, ezek most nagyon menőnek számítanak. Mi nem kifejezetten rajongunk az ötletért, bár kétségtelen, hogy Jasmine Tookes alakját csodálatosan kiemeli ez a ruha mindkét oldalon. A szín pedig remekül megy a 26 éves, amerikai modell bőrszínéhez, szóval elég közel járunk itt a perfekcióhoz, kedves nézőink.

Maggie Laine

Ön szereti a húszas évek divatját? Maggie Laine igen! Elég csak ránézni erre a lila-fehér ruhácskára, hogy az ember fejében megszólaljon... Jó, egyrészt az ÚJPEST! ÚJPEST! ÚJPEST! skandálás a színkombináció miatt (bár egy kis rózsaszín is befigyel), de másrészt meg charleston-muzsika a stílus miatt. A tűsarkújának szárnyai vannak, azt is érdemes megnézni!

Taylor Hill

Taylor Hill következik, de maradunk a húszas éveknél, mert ennek az átlátszó-ezüst ruhának a mintája meg az art deco stílust eleveníti fel baromi ravaszul. Elég egyértelműen átlátszik rajta Hill bugyija, dehát a Victoria's Secret eseményén ez nyilván szándékos, és azt meg külön lehet szeretni ebben a szettben, hogy a modell haja hasonló hullámokban omlik alá, mint amik a ruhán láthatóak.

Georgia Fowler

Mondtuk, hogy lesz még aszimmetrikus ruha! Georgia Fowler szintén azok közé tartozik, akiknek tökmindegy, hogy mit vesznek fel, bármiben szexik tudnak lenni – végülis ezért a modellkedés a szakmája. Ő ezüstben elegánsabb a jobb oldalon és kacérabb a balon, elég szokatlan megoldás a karika a ruhában köldöktájékon.

Devon Windsor

Ki tetszik a legjobban?

Egy szerkesztői vallomás: Devon Windsort annak ellenére válogattam be ide, hogy jól tudom, hogy olvasóinknak általában nem szokott zsánere lenni sem ez a testalkat, sem ez az arc, sem ez a kisugárzás. De hátha lesznek olyanok, akiknek mégis szimpatikus Devon Windsor, illetve olyanok, akiknek az ő személyétől elvonatkoztatva tetszik ez a ruha.

Mintha egy különösen művészi hajlamú pók hálójába gabalyodott volna bele meztelenül ez a nem éppen felszabadult tekintetű lány. Van ebben a ruhában egy csomó ötlet és humor és szerintünk elvitathatatlan, hogy nagyon látványos. Egy VS-afterpartira meg egyenesen tökéletes.

Na, sikerült valakit meggyőznöm? Kattintson a szavazógépre, és mindjárt kiderül!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A legszexibb ruhák a Victoria's Secret afterpartijáról

A bugyibemutató után a modellek nem vették rögtön fel a télikabátot. Ön szerint ki nézett ki a legjobban?

1 · Nov 26, 2017 01:42pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments