Jó reggelt! November 27-e van, és ezek a legérdekesebb celebhírek, amelyekről a napilapok ma reggelre beszámoltak.

Ha nem látták-hallották, akkor: Ricco és Claudia kettőse nyerte meg az X-Faktor idei évadát.  Farkas Klaudia és Šárközi Richard a Borsnak azt mondták, hogy a nyereményüket utóbbi rehabilitációjára, és karrierjük beindítására költik majd. Az előadópár valószínűleg szétválik, mert a férfi Budapesten telepedne le, míg a nő maradna Szlovákiában. (A többi döntősről: Serena Rigacci december végéig Budapesten marad, aztán hazamegy a szüleihez, Gulyás Roland pedig nem szomorkodik, mert szerinte ahol bezárul egy ajtó, ott mindig nyílik egy új. Ezek szerint még nem lakott huzatos házban.)

Ugyancsak a Bors ír fejleményeket Novozánszki Fanni (borítóképünkön), a Való Világ egykori versenyzőjének ügyében. Mi is megírtuk a hétvégén, hogy a prostitúcióból élő nő eltűnt, családjának november 20-a óta nem adott életjelet. A napilap kiszúrta, hogy egy német bordélyház oldalán viszont feltűnt egy Jessica nevű személy, aki pont ugyanúgy néz ki, mint az eltűnt nő. Többször felhívták, és a hangja alapján azonosították. Novozánszki legutóbbi partnere, egy Renátó nevű férfi (akit szombaton hat órán át hallgatott meg a rendőrség) azt mondta,

tudom, sokan azt hiszik, hogy egyszerűen kiment külföldre, de nem így van. Sem az édesanyjával, sem a kutyáival nem tenne ilyet. Ha Németországban van is, biztos, hogy nem önszántából.

Még mindig Bors: Fresh Andi, anyakönyvi nevén Villányi Andrea három és fél éve egyedülálló, pedig korábban kapcsolatfüggő volt, és az is előfordult, hogy ő tartotta el aktuális partnerét. Ma már nem, és bár várakozva tekint a jövő elé, annak lehetőségét is elfogadta, hogy az élete nem a hagyományos, szerelem-házasság-gyerekek-mederben alakul.

És most Blikk: Rubint Réka unokahúga, a családi bizniszben egyre nagyobb részt vállaló Rubint Rella egy futballistát szeret. Név szerint Novothny Somát, aki az Újpest utánpótlás-csapatában játszik.

Facebook Post Comment Embed placeholder.