Clipboard99

Rubint Rékának mégsem fért bele a Feleségek luxuskivitelben

2017.11.28. 08:01

A Zoom.hu-n egy remek interjú olvasható Rubint Rékával. A Feleségek luxuskivitelben című műsort az indulása előtt sokféleképpen promózták, és ezekben a reklámokban Rubint Rékáé volt a húzónév, hiszen a szereplők közül ő volt a legismertebb a műsor előtt. Ehhez képest az első pár rész után pont ő teljesen kikopott a sorozatból.

Nem fért bele ennyi forgatás. Jobbnak láttam, ha kevesebbet szerepelek a műsorban, mivel nagyon kevés időm van. Hétfő esténként, ha addigra hazaérek, meg szoktam nézni az adásokat. Sokan mondták, hogy nem is illettem oda, de mivel beleláttam a többi szereplő életébe, elmondom, hogy az sem egyszerű. Jobban megismerve a lányokat, a műsor is mást mutat róluk, mint amilyenek valójában.

Ezen kívül még a következő információkkal gazdagíthatja az ön napját a mai hírkínálat.

  • Fresh Andi kapcsolatfüggő volt, bizonyos férfiaknak a szeretője volt, másokat eltartott. Mindez az Appra magyar című műsorból, illetve a Borsból derült ki.
  • Stahl Judit 49. születésnapja alkalmából megkérte a férjét, hogy hadd fényképezze le és tegye ki a képet a Facebookra. A férj beleegyezett.
  • És emlékezzünk meg a Ricco és Claudia vagy Ricco&Claudia nevű duóról is, akik megnyerték az X-faktort az RTL-en. Itt tekinthet meg róluk egy videót. Ez a tehetségkutató már hetedik éve fut itthon, és most először fordult elő, hogy nem szólóénekes győzött.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Rékának mégsem fért bele a Feleségek luxuskivitelben

Annyira kevés ideje van, hogy inkább kiszállt, de azt mondja, nem is illett bele a realitybe. Plusz Fresh Andi, Stahl Judit és X-faktor.

15 · Nov 28, 2017 08:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments