Adam Sandler és Jennifer Lawrence az utóbbi évtizedek leghíresebb színészei közé tartoznak, de különösebb közük nincs egymáshoz. Most azonban leültette őket a Variety nevű kiadvány, hogy interjúvolják meg egymást. A beszélgetés során arra terelődött a szó, hogy ki hogyan viselkedik, amikor odajönnek hozzá a rajongók az utcán. A témát mindketten próbálják a lehető legviccesebben előadni, de...

...de azért ezt így önmagában megnézve azt látja az ember, hogy két hipersikeres és ultragazdag ember arra panaszkodik, hogy milyen terhes nekik, hogy az emberek ennyire szeretik őket, mert ettől jaj, olyan nehezek a hétköznapjaik! Ezek az átlagemberek olyan idegesítőek!

Annyiban megértjük őket, hogy a híres emberek valóban mágnesként vonzzák az őrülteket, illetve körülöttük relatíve normális emberek is tudnak idiótán viselkedni – még Magyarországon is. Mindenesetre Jennifer Lawrence azt mondja, hogy ő mindig kifejezetten bunkó a rajongókkal, és mindenkit elküld (tudjukhova), aki közös fényképet szeretne – a múltkor Budapesten verekedésbe is keveredett, amint erről egy másik interjúban mesélt korábban.

A világ jelenleg legjobban fizetett színésznője a fenti interjúban is többször viccel azzal, hogy milyen uncsi meló folyton adogatni ezeket a béna interjúkat, és ugyanilyen terhes neki, hogy az emberek folyton odamennek hozzá. Budapesten se volt hajlandó fényképezkedni, amire az ismeretlen beszólt neki, Lawrence meg leöntötte sörrel, és ebből lett a balhé.

A színésznő egyébként egyszerűen nemet szokott mondani, ha valaki csak úgy odamegy hozzá rajongóként köszönni vagy egy közös szelfiért. Ha jókedvében van, akkor esetleg azt a viccet teszi hozzá, hogy most pont szabadnapos, úgyhogy nem vállal fényképezkedést.

És hogy még egy pillanatra visszatérjünk az első videóhoz, Adam Sandler sablonszövege meg az a fotót kérők számára, hogy

te igazából nem is akarod azt a fotót.

Ettől a színész bevallása szerint a rajongók tényleg rá szoktak döbbenni, hogy igazából semmi szükségük arra, hogy egy olyan személlyel, mint Adam Sandler, egy képen szerepeljenek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hallgasson két szupersztárt arról panaszkodni, hogy milyen szar híresnek lenni!

Jennifer Lawrence és Adam Sandler közül az előbbi verekedésbe keveredett Budapesten, amikor fotót kértek tőle. Jaj, olyan idegesítőek ezek az átlagemberek!

5 · Nov 29, 2017 02:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments