IMG 4558

Sebestyén Balázs szerint „emberfeletti munka” a Celeb vagyok...!-ot forgatni

2017.11.29. 08:06

A Celeb vagyok, ments ki innen! előző évadát Sebestyén Balázs és Vadon János vezette, most viszont Kiss Ramóna és Puskás Peti a két házigazda. Az első adásban Kiss Ramóna sérelmezte is, hogy elődjeik közül csak az egyik kívánt nekik sok sikert:

Janitól kaptunk egy SMS-t a műsor előtt, Balázs ezt nem tette meg. Ő gyűlöl minket.

Erre most Sebestyén Balázs reagált a Borsnak:

Néztem a műsort, hallottam mit mondtak, nagyon röhögtem! De nem igaz, hogy nem küldtem üzenetet, dehogynem! Csak nem személy szerint nekik, hanem a műsor főszerkesztőjének írtam, hogy drukkolok az egész stábnak. Tudom, milyen emberfeletti munkát végeznek, és szorítok értük.

Hát amiatt mindenképpen érdekes ez a nyilatkozat, hogy kicsit bepillantást nyertünk abba, hogy mit tart Sebestyén Balázs emberfeletti munkának.

És ezek történtek még.

  • Kelemen Anna Győzikével közös képeket posztolt az Instagramra, az egyiken egy könyvet tartanak a kezükben, a másikon Kelemen Anna a középső ujját mutatja. Itt nézheti meg az egyiket, itt a másikat.
  • A Blikkből azt is megtudtuk, hogy Bódi Sylvi attól tart, hogy el kell ajándékoznia a macskáit. Túl sokat utazik ugyanis.
  • Pécsi Ildikó tegnap tárgyaláson volt. Menye perelte be rokontartásért, de a bíróságon nem jelent meg a színésznő unokája, amint arról a Bors is beszámolt.
  • És aki még mindig nem találja elcsépeltnek az autózva interjúzok formátumot, az alább azt nézheti meg a Blikk jóvoltából, hogy Garami Gábor Radics Gigivel beszélget vezetés közben.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sebestyén Balázs szerint „emberfeletti munka” a Celeb vagyok...!-ot forgatni

Kiss Ramóna a műsorban beszólt elődjének, de Sebestyén Balázs ezen „nagyon röhögött” és bókkal válaszolt, plusz további hírek.

5 · Nov 29, 2017 08:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments