Jordán Tamás interjút adott a Story4 TV-ben az Arckép című műsorban. Itt elmesélte, hogy amikor élettársáról, Lázár Katiról 1980-ban kiderült, hogy bár nem akartak gyermeket vállalni, teherbe esett. Megbeszélték, hogy körülményeikre való tekintettel elvetetik a magzatot. A fenti képen Liszt Ferenc szerepében látható színész azt mesélte, hogy a beavatkozás előtti este azonban volt egy nagy vitájuk, ahol mindketten azt hitték, a másik meggondolta magát, és meg akarja tartani a babát:

A műtét előtti este mi rettenetesen összevesztünk valamin. Kétéves volt már Adél, amikor egy beszélgetés során az derült ki, hogy Kati úgy tudta, ebben a vitában én azért mondtam, hogy szülje meg, mert akartam ezt a gyereket, ő pedig szívességet tesz nekem azzal, hogy megszüli. Én meg azt hittem, hogy Kati nagyon akarja a gyermeket és én szívességet tettem neki azzal, hogy belegyeztem. Mind a ketten azt hittük, hogy a másiknak tettünk szívességet azzal, hogy beleegyeztünk, megtartja a gyereket.

A gyerek végül 1980. szeptember 14-én született meg, ő Jordán Adél, aki már maga is anyuka, és akit a Katona József Színházból, vagy mondjuk a Csak szex és más semmi című filmből lehet ismerni.

(via Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jordán Tamásék el akarták vetetni a lányukat

A beavatkozás egy félreértés miatt maradt el, így született meg Jordán Adél, aki már maga is anyuka.

0 · Nov 29, 2017 08:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments