Most, hogy Meghan Markle-ről biztossá vált, hogy hamarosan hercegné lesz belőle, mindenki próbál mindent előtúrni a 36 éves színésznő előéletéből. Így került elő ez a kép, ami a Northwestern Universityn készült 2003-ban, és Meghan Markle-t is tartalmazza. Ha ön szereti a képrejtvényeket, klikkeljen a fotóra és a felugró nagyításban próbálja meg kiszúrni, hogy hol mosolyog Harry herceg menyasszonya, a jövőbeni hercegné! A megfejtést persze alább megmutatjuk.

Szóval Meghan Markle majdnem pont a kép közepén van, alulról kb. a harmadik sorban, kicsit a jobb oldalon. Talán könnyebb úgy megtalálni őt, ha megkeressük, hogy jobbra elöl hol van a nagyobb lyuk a tömegben, ahol nincsenek fejek. Markle a lyuktól balra fölfelé látható. Itt a kérdéses képrészlet.

A fotón egyébként azért vannak csak nők, mert ez az egyetemi lányszövetség, az úgynevezett sorority csoportképe. Meghan Markle ekkor 21 éves volt, Harry herceg pedig 18 (igen, három év köztük a korkülönbség), de ekkoriban természetesen még nem ismerték ők egymást.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megtalálja Meghan Markle-t az egyetemi csoportképen?

Elég durva képrejtvény kiszúrni a leendő hercegnét ezen a 2003-as fotón, de ha szabad a gazda, mutatjuk, hol mosolyog Harry herceg menyasszonya.

0 · Nov 29, 2017 09:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments