Jó reggelt! Most ne is foglalkozzon azzal, hogy nagyjából 3-4 fok lesz ma a hőmérséklet, ami mellé még az esőzés is kellemetlenkedve megérkezik. Nézzük inkább a híreket!

Majka azt mondta a Blikknek, hogy nem érti, miért nem adják le a budapesti rádiók a legújabb, Mindenki táncol című dalát. Azért is furcsa számára az eset, mert a YouTube-on egyelőre jobban hallgatják, mint anno a Belehalokot. Egyrészt ezért, másrészt meg azért fáj a rappernek ez az egész, mert így millióktól esik el évente. Az alábbi nótáról van szó.

(Ezt is az NKA támogatta, de ebből nem lett botrány, mint a korábbi, NKA-s pénzzel megsegített, ByeAlexszel közösen készített u,u,u.)

A Bors tovább boncolgatja VV Fanni eltűnésének történetét. A mai napon a következő hangzatos címmel jelentkeztek:

Lakásából rabolták el VV Fannit.

A cikkből viszont kiderül, hogy ez pusztán az egykori Való Világ szereplő egyik rokonának feltételezése. 

Más!

Nagyon úgy néz ki, hogy musical lesz Jimmy életéből. A dologról már évek óta beszélget Zámbó Krisztián és az ötletgazda, Pintér Tibor, de most úgy néz ki, hogy lehet is belőle valami. A Bors cikke erről szól, aztán majd kiderül, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből hazatérő Pintér Tibor mekkora lendülettel veti majd bele magát a munkába, aminek akár főszereplője is lehet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Majka: milliókat húznak ki a zsebemből, aminek nem örülök

Mert nem adják le a budapesti rádiók az új dalát.

0 · Nov 30, 2017 08:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments