Újabb részletek derültek ki Novozánszki Fanni halálának ügyében. A lány november 20-án tűnt el. Ami már akkor is gyanús volt, mert édesanyjának se szólt, hogy elutazna, de leginkább az volt a külünös az anya számára, hogy Fanni a lakásban, teljesen egyedül hagyta a kutyáit, akiket még akkor is magával visz, ha csak két órára megy el otthonról.

Felmerült a gyanú, hogy a testéből élő lányt elrabolták és valahol prostitúcióra kényszerítik. Kiderült azonban, hogy Novozánszki Fanni halott, mert ügyével kapcsolatban a rendőrség 

 emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a BRFK. A nőt a BRFK továbbra is eltűnt személyként keresi.

A Blikk információi szerint a Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított férfi nemrég randizott a lánnyal. Az informátor szerint a férfi egyáltalán nem volt az egykori villalakó esete. Novozánszki Fanni exe már emlékszik, hogy évekkel korábban olyan üzeneteket kapott a férfitól, melyekben arról írt, hogy lefeküdt a lánnyal.

Információk szerint az emberöléssel gyanúsított férfi közös nyaralást tervezett a lánnyal, de VV Fanni kikosarazta. Ez már csak feltételezés, de a Blikk arra a következtetésre jutott, hogy akár ez is lehetett a gyilkosság kiváltó oka.

(Blikk)