Robert De Niro, Al Pacino, Michael Douglas – Hollywood nagy öregjei. Nálunk most nem is az a kérdés, hogy mennyire nagyok, hanem az, hogy mennyire öregek. 

Ebben a kvízben egyikük-másikuk életkorára kérdezünk rá, de van, amikor csak azt kell kitalálni, hogy a két említett személy közül ki az idősebb. Játékunk szereplői egy kivétellel mind színészek, de a kakukktojásnak is van helye, majd meglátják.

A játékot annyival nehezítettük meg, hogy teljesen ötletszerűen válogattunk a kvíz szereplőinek fotói közül: van, ahol a két összehasonlítandó személy ugyan egymás mellett áll, de több évtizeddel ezelőtt, máshol pedig látszik, hogy külön-külön fotózták őket, de még csak nem is ugyanabban az évben. 

Minden kérdés megválaszolására 25 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tudja, hány évesek ezek a hollywoodi legendák?

Valószínűleg ez az egyik legnehezebb kvíz a Velvet történetében. Kivéve, ha önnek a kisujjában vannak a hollywoodi szépkorúak adatai. De tippelni is lehet!

29 · Dec 13, 2017 11:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments