Az Instagram, a Facebook és a világ összes közösségimédia-platformja tökéletes szelfikkel, babafotókkal és családi képekkel van tele, a karácsonyi időszakban kiváltképp: apa, anya és a gyerekek csillogó szemmel, egymást ölelve mosolyognak a kamerába, ezzel kikiáltva a világnak, hogy az életük bizony tökéletesebb másokénál. 

Nyilván az, de azért arról kevesebb kép készül, amikor a gyerek kosztól csillogó takonnyal az arcán álldogál a pocsolya közepén büszkén, vagy arról, amikor a kutya a családra rántja a karácsonyfát suttyomban. Pedig az ilyen fotók lényegesen szórakoztatóbbak lehetnek a külső szemlélő számára, mint a minden hibát nélkülöző, a végletekig beállított stúdióképek. Előbbit bizonyítja Alec Baldwinnak és családjának a Mikulással közös fényképe, amelyet a színész felesége, Hilaria Baldwin osztott meg az instáján. Oké, tragédia nem történik itt sem, de azért jó érzés látni, hogy a hírességek is hajlamosak olykor az öniróniára. 

Tévedtünk, Alec Baldwin tökéletesen pózol itt is, csak a család többi tagja esett szét egy kissé, vagy legalábbis az adott élethelyzetben elvárható elégedettség egyikük arcáról sem tükröződik túlzottan. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments