GettyImages-883394598

Megint eldugtak pár hírességet az új Star Wars-filmben

2017.12.15. 11:06

Az ébredő erő esetében is ugyanez volt. J.J. Abrams fogott pár ismert színészt és olyan jelmezbe bújtatta őket, hogy tényleg csak a stáblistából derült ki, hogy egyáltalán szerepeltek a filmben. Az egyik legviccesebb és legemlékezetesebb ilyen beugró szerepet Daniel Craig kapta. Ő volt az a rohamosztagos, akin Rey (Daisy Ridley) először alkalmazta az elmetrükköt. A Craig által alakított rohamosztagos végig sisakban van, így nem látni az arcát, és a jelenetben nem is csinál semmit, csak őrt áll az ajtónál, majd teljesíti Rey utasításait, azaz eloldozza, elhagyja a termet és eldobja fegyverét.

Most kiderült, hogy minimum egy híresség biztos kapott egy ehhez hasonló szerepet Az utolsó Jedikben.

Jennifer Aniston férje, Justin Theroux pár pillanat erejéig látható egy jelenetben. Szerepe szerint egy hekker, aki abban a bizonyos kaszinóban tűnik fel, ahol pillanatok alatt elszabadul a pokol. 

Sőt!

Azt pletykálják, hogy Vilmos és Harry herceg is szerepelt a filmben. Állítólag ők is olyan rohamosztagosok voltak, mint Daniel Craig. Ha ez igaz, akkor máris egyel több értelmet nyert, hogy a királyi teendők közé sikerült bezsúfolniuk a Star Wars premier előtt vörös szőnyeges eseményét.

(JustJared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megint eldugtak pár hírességet az új Star Wars-filmben

Állítólag Vilmos és Harry herceg is szerepel a filmben, de az egész biztos, hogy Jennifer Aniston férje látható a kaszinós jelenetben.

9 · Dec 15, 2017 11:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments