2013-ban történt, de a színész egyik barátja most felelevenítette a sztorit egy műsorban, hogy George Clooney adott neki - és még további 13 barátjának - 1 millió dollárt. Csak úgy.

Rande Gerber, az említett barát, aki George Clooney-val közösen  birtokolja a Casamigos Tequilát azt mondta, hogy van egy csapatnyi fickó, egy komplett pasi társaság. Csak úgy hívják magukat, hogy A Fiúk, és egyszer George (Clooney) felhívta őt meg A Fiúkat, hogy mindenki tegye magát szabaddá szeptember 27-én, mert nála fognak vacsorázni.

Senki sem tervezett ennél fontosabb programot, úgyhogy mind megjelentek Clooney házánál. Az est egy pontján a színész beszédet mondott.

"Figyeljetek, szeretném ha tudnátok, hogy milyen fontosak vagytok az életemben. Tudom, hogy kemény időszakokon mentünk keresztül. A kanapétokon aludtam. Óriási mázlim van, hogy vagytok nekem. Nem is tudom hol lennék most nélkületek. Ezért is fontos számomra, hogy amíg mind itt vagyunk egymásnak, addig visszaadhassam nektek, azt a rengeteg segítséget és támogatást, amit kaptam tőletek."

A beszédnek ezen a pontján Clooney arra kérte barátait, hogy nyissák ki a székük alatt található fekete aktatáskákat. Amikor belenéztek, látták, hogy 1 millió dollárnyi 20 dollárosokkal van tele.  Mindenki sokkot kapott. Clooney így gondoskodott barátairól, mert tudta, hogy van, aki egy reptéren dolgozik; van, aki biciklivel jár minden nap; van aki a gyereke egyetemi tandíja miatt aggódik; van aki a jelzáloghitele miatt. És a fejenként 1 millió dollár mellett még A Fiúk adótartozását is kifizette.

Rande Gerber volt az, aki nem akarta elfogadni a nagylelkű ajánlatot, de George Clooney ekkor bejelentett még valamit.

Ha Rande nem fogadja el a pénzt, akkor a többiek se kapnak semmit

- mondta Clooney. Ezzel Gerber nem tehetett mást, elfogadta barátja pénzét, de aztán eljótékonykodta.

(Perez Hilton)