Mario Batali (2)

Hatalmasat kevinspacey-zett a szexuális zaklatással vádolt sztárszakács

2017.12.18. 15:16

Pár hete, mikor Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták meg, a színész egy nagyon furcsa húzással reagált, ugyanis közleményben kért bocsánatot, aminek a végén comingoutolt. Mivel sokan úgy érezték, ezzel igazából el akarta terelni a figyelmet arról, hogy molesztált, csak még nagyobb botrányt okozott. Ennek ellenére egy amerikai sztárszakács, Mario Batali, mégis úgy gondolta, hogy az lesz a legjobb, ha ő is így kér bocsánatot.

Mióta kirobbant a Harvey Weinstein-ügy, a séffel kapcsolatban is egyre több nő mondta el, hogy zaklatta, fogdosta őket. Batali most egy közleményt adott ki, amiben leírta, mennyire bánja az illetlen viselkedését, sajnálja, hogy ezzel az áldozatokon túl, a családjának, barátainak és rajongóinak is csalódást okozott és azt is hozzáteszi, hogy ő is tisztában van azzal, hogy semmilyen mentség és magyarázat nincs arra, amit tett. 

Ezen a ponton kellett volna abbahagynia az írást, ám Spacey-hez hasonlóan ő is úgy döntött, hogy több legyet üt egy csapásra, ezért a bocsánatkérés végére

berakta az egyik receptjét.

És nem, nem egy szerencsétlen véletlenről van szó, Batali tényleg úgy gondolta, hogy ez elfér egy ilyen közleményben, sőt jó ötlet. Annyira, hogy a szexuális zaklatásra reagáló levélét konkrétan ezekkel a szavakkal zárta:

Utóirat: ha valami finom, ünnepi reggelit keres, süssön pizzatésztából készült fahéjas csigát, a rajongók egyik kedvence.

Nem túl meglepő, hogy hatalmas felháborodást okozott ezzel, így nem kizárt, hogy hamarosan írhatja az újabb bocsánatkérő levelet.

Forrás: Indy100

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hatalmasat kevinspacey-zett a szexuális zaklatással vádolt sztárszakács

A bocsánatkéréséről valahogy azonnal az Oscar-díjas színész kínos közleménye jutott eszünkbe.

0 · Dec 18, 2017 03:16pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments