Ha esetleg felmerült önben a kérdés, hogy Enrique Iglesias és Anna Kournikova egyáltalán járnak-e még, akkor most itt a jó hír: a 2000-es évek egyik legnépszerűbb celebpárja nemcsak együtt van, hanem a hétvégén ikreik születtek. 

A TMZ úgy tudja, hogy az énekes és az egykori teniszezőnő mostantól egy fiúnak és egy lánynak a szülei, akiket Nicholasnak és Lucynak neveztek el.

A celebpár egyelőre nem jelentette be a hírt, de ennek az lehet az oka, hogy évek óta nagyon vigyáznak a magánéletükre és a sajtót teljesen kizárják belőle. Annyira, hogy egy éve nem is jelentek meg együtt nyilvános eseményen. (Persze ez semmi ahhoz képest, hogy Mila Kunis és Asthon Kutcher 17 évig nem vörös szőnyegeztek együtt.)

Iglesias és Kournikova 2001-ben jöttek össze, az énekes Escape című slageréhez készült klip forgatásán, amit természetesen most ide is teszünk, hogy meglegyen a mai dallamtapadás:

Egyébként annak ellenére, hogy már 16 éve együtt vannak, nem házasodtak még össze és bár időről időre felreppen a pletyka, hogy eljegyezték egymást, ez nem túl valószínű. Iglesias többször is nyilatkozott arról, hogy mivel már úgyis olyan az életük mintha házasok lennének, nem érzik úgy, hogy szükségük lenne egy papírra, hogy ezt hivatalossá tegyék.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Titokban ikrei születtek Enrique Iglesiasnak és Anna Kournikovának

Az énekes és az ex-teniszező most már egy kislány és egy kisfiú szülei.

204 · Dec 19, 2017 08:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments