A Suicide Squad-ból ismert színésznő, Margot Robbie egy Octavia Spencerrel, Bryan Cranstonnal, Armie Hammerrel, Robert Pattinsonnal és Diane Krugerrel folytatott kerekasztal-beszégetésen osztotta meg a legelborultabb történetet, ami valaha megesett vele az életben. 

„Nemrégiben forgattam egy filmet, és a rendező az egész stábot arra kérte, hogy írjuk fel egy cetlire a legőrültebb dolgot, ami életünkben történt velünk. Mindenkinek tippelnie kellett, hogy melyik sztori kihez tartozik, de csak az utolsó napon fedtük fel a titkot. Ezzel a majdnem hatvan emberrel kábé két hónapot töltöttem együtt, és nagyon megkedveltem őket. Ráadásul ez az egész azt bizonyította számomra, hogy a csodálatos emberek a csodálatos történeteikkel tényleg mindenhol ott vannak. Egyikükről például kiderült, hogy annak idején jegyben járt Zanzibár hercegnőjével, egy másikuk pedig egyike volt egy repülőgép-szerencsétlenség 10 túlélőjének”

- számolt be az előzményekről. 

A saját története azonban nem kevésbé érdekfeszítő, mint a fent említettek. 

Egyikük sem jött rá, hogy ez velem történt, de egyszer találtam egy emberi lábat Nicaraguában. 

Bryan Cranston erre nagyjából csak annyit reagált, hogy

akkor volt mivel kitámasztanod az ajtót. 

Ha vele történt volna, alighanem már a helyszínen ez lett volna az első gondolata. Az egyébként nem derült ki, hogy Robbie mit csinált az ominózus lábbal, lehet, hogy azóta tényleg ajtótámaszként funkcionál otthon. 

Ha önnek van durvább életetörténete, nyugodtan megírhatja nekünk, ide

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Margot Robbie horrorsztoriját tudja überelni?

Egy forgatáson annyira összebarátkozott a stáb, hogy megosztották egymással életük legdurvább eseményeit. Az övében egy láb a főszereplő.

7 · Dec 20, 2017 11:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments