Nem véletlen a kérdőjel a címben, a többszörös olimpiai bajnok úszónő és férje ugyanis még nem erősítették meg a Bors feltételezéseit, miszerint egyik pillanatról a másikra véget ért volna a kapcsolatuk. A lap ennek ellenére már szinte tényként kezeli, hogy - ahogy ők írják - a magánéletben már nem alkotnak egy párt. 

Tudni vélik, hogy Hosszúék már a karácsonyt sem töltötték együtt, és hogy Tusup azért nem utazott ki a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságra, mert valamin rettentően összevesztek. Az információ az úszónő klubjának (Iron Aquatics) egyik versenyzőjétől, egy informátoron keresztül jutott el a laphoz. Az úszó állítólag a dániai verseny záróbuliján, részegen adta tovább másoknak, hogy a pár annyira összeveszett, hogy talán szakítottak is. 

Túl sok a talán, a Bors - Tusup Facebook-bejegyzéseire hivatkozva - mégis azt feltételezi, hogy Hosszú elhagyta a férjét. A lap az okokon is hosszasan lamentál, dacára annak, hogy a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor volt az egyetlen, aki elismerte, hogy hallott a történtekről, de nem akarta kommentálni az ügyet. 

Forrás: Bors

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítottak?

A Bors már tényként kezeli a helyzetet, de túl sok a talán.

44 · Dec 28, 2017 01:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments